Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Dahua Eco-savvy Serisi, DH-IPC-HDBW5231E-ZE-HDMI - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Dahua Eco-savvy Serisi, DH-IPC-HDBW5231E-ZE-HDMI

Dahua'nın Eco-savvy serisi güvenlik kameraları gelişmiş özellik yelpazesi ile zorlu dış mekan kurulumları için gelişmiş uygulama seçenekleri sunuyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Dahua Eco-savvy Serisi, DH-IPC-HDBW5231E-ZE-HDMI
Dahua Eco-savvy serisi güvenlik kameraları gelişmiş özellik yelpazesi ile  zorlu dış mekan kurulumları için gelişmiş uygulama seçenekleri sunuyor.Geliştirilmiş H.265 kodlama teknolojisi sunan kameralar yüksek verimli video sıkıştırma kabiliyeti, starlight, akıllı IR teknolojisi ve akıllı görüntü analiz teknikleri özellikleri ile dikkat çekiyor. Serinin tamamı toz ve suya karşı korumalı olarak, IP67 sertifikası ve IK10 derecesi gibi çok sayıda işlevsel özellikle geliyor.

ePoE teknolojisi

Dahua ePoE teknolojisi, IP kamera ve ağ anahtarı arasındaki uzun mesafeli iletimi gerçekleştirmenin yeni bir yolunu sunuyor. Gelişmiş 2D-PAM3 kodlama modülasyonunu ile 10Mbps hızında 800 metreden fazla full duplex veya 100Mbps hızında 300 metre medya aktarımı cat5 veya koaksiyel kablo üzerinden gerçekleştirilebiliyor. Kamera ayrıca PoE ve PoC teknolojisini de destekliyor.

Starlight teknolojisi

Starlight teknolojisine sahip olan DH-IPC-HDBW5231E-ZE-HDMI güvenlik kamerası, zorlu ışık koşullarına sahip uygulamalar için ideal bir ürün olarak öne çıkıyor. Düşük ışık performansı ile minimum ortam ışığı ile kullanılabilir videolar elde edilebiliyor. Starlight teknolojisi ile neredeyse tamamen karanlıkta bile renkli görüntüler alınabiliyor.

Geniş Dinamik Aralık WDR

Eco-savvy kamera, geniş dinamik aralık (WDR) teknolojisini kullanarak, en yoğun kontrast aydınlatma koşullarında bile canlı görüntüler elde edebiliyor. Hem parlak hem de düşük aydınlatma koşullarına sahip, ışığın hızlı bir şekilde değiştiği uygulamalar için gerçek WDR (120 dB) özelliği, kullanılabilir bir görüntü sağlamak için bir sahnenin parlak ve karanlık alanlarını aynı anda optimize ederek çalışıyor.

Akıllı Video Sistemi (IVS)

Tripwire ihlalleri, izinsiz giriş tespiti ve terk edilmiş veya eksik nesneler için bir sahneyi izlemek üzere akıllı işlevler sunan yerleşik bir video analitik algoritması olan IVS, kameranın belirli bir alandaki olayları izlemek için hızlı ve doğru bir şekilde yanıt vermesini sağlıyor.

IP67, IK10 koruma

Dahua kamera, dış mekan uygulamaları için en kararsız koşullara uygun ±% 30 giriş voltaj toleransı ile geliyor. 6KV yıldırım derecesi, hem kamera hem de yıldırımlara karşı etkili koruma sağlıyor. Zorlu toz ve daldırma testlerine (IP67) ve darbe testlerine (IK10) tabi tutulan ve onaylanan kamera ağır ortam koşullarına sahip kurulumlar için yüksek dayanıklılık sunuyor.

Akıllı H.265 +

Akıllı H.265 + uygulaması, sahne uyumlu uyarlama stratejisi, dinamik GOP, dinamik ROI, esnek çoklu çerçeve referans yapısı ve akıllı gürültü azaltma kullanan H.265 kodekinin optimize edilmiş versiyonu olarak dikkat çekiyor. Ağı zorlamadan video aktarımına izin veren Smart H.265 + teknolojisi, standart H.265 video sıkıştırma ile karşılaştırıldığında bit hızını ve depolama gereksinimlerini % 70'e kadar azaltabiliyor.




Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın