Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Arecont Vision, Contera Micro Bullet Kamera - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Arecont Vision, Contera Micro Bullet Kamera

Arecont Vision, Contera Micro Bullet IP Kamera serisini duyurdu.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Arecont Vision, Contera Micro Bullet Kamera
Contera Micro Bullet outdoor IP kamera, optimum performans için 1080p ve 5 megapiksel (MP) çözünürlük sunuyor. Kamera, gündüz / gece mekanik IR kesme filtresini entegre 3.6mm lens ile birleştiriyor.

Gün içindeki farklı ışık koşulları için tasarlanan Contera Micro Bullet kamerada, yetersiz aydınlatma koşullarına sahip uygulamalar için 120dB'de Geliştirilmiş WDR (geniş dinamik aralık) özelliği bulunuyor. Böylece gölgeli ve parlak ışık koşullarına en iyi görsel dengeyi sağlanabiliyor.

Düşük ışıkta net renkli görüntüler için kullanılan NightView teknolojisi ise aşırı derecede zayıf aydınlatılmış sahnelerde ayrıntıları yakalamak için güçlü düşük ışık hassasiyeti sunuyor. Kamerada ayrıca mesafeye göre otomatik olarak ayarlayan dahili Akıllı IR LED aydınlatması bulunuyor. Akıllı aydınlatma, nesneler kameraya çok yakın olduğunda aşırı pozlamayı önlüyor.

Contera Micro Bullet, üreticiden bağımsız olarak ağ video ürünleri arasında birlikte çalışabilirlik sağlayan ONVIF (Açık Ağ Video Arayüzü Forumu) Profil S desteğiyle geliyor.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın