Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Cobalt Güvenlik Robotlarına, Sızıntı ve Dökülme Algılaması Özelliği Ge - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Cobalt Güvenlik Robotlarına, Sızıntı ve Dökülme Algılaması Özelliği Geldi

Güvenlik robotları önceden tanımlanmış alan içinde bir sızıntı veya dökülmeyi algılayacak şekilde programlanabilecek.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Cobalt Güvenlik Robotlarına, Sızıntı ve Dökülme Algılaması Özelliği Geldi
İç mekanlar için otonom akıllı güvenlik robotu üreticisi olan Cobalt Robotics, Global Security Exchange'de ( GSX ) robotların yeni sızıntı ve dökülme algılama yeteneklerini sergiledi. Cobalt Robotics geçen yılki fuarda, 2017 yılın en yenilikçi ürünü ödülünün sahibi olmuştu.

Yeni sızıntı ve dökülme algılama teknolojisine sahip Cobalt robotları, önceden tanımlanmış bir alanda bir sızıntı veya dökülmeleri tespit etmek için programlanabiliyor.

Şirkete göre gece-gündüz kameraları, termal sensörler, hareket sensörleri ve kimlik okuyucuları da dahil olmak üzere güçlü sensörler ile donatılan robotlar, insan gözüyle tespit edilemeyen anormallikleri ve diğer riskleri tespit etmesine yardımcı olmayı sağlıyor.

Cobalt Robotics'in CEO'su ve kurucularından Dr. Travis Deyle “Güvenlik robotları, şirket güvenlik yöneticilerine, açık kapı, döküntü veya binadaki yetkisiz bir kişi gibi olaylar hakkında gerçek zamanlı uyarılar sağlayan güçlü bir araç sağlıyor.’’ diyor.


 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın