Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
GSX 2018 (ASIS) Fuarındaki En Yeni Güvenlik Ürünleri - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

GSX 2018 (ASIS) Fuarındaki En Yeni Güvenlik Ürünleri

GSX 2018 Fuarının en yeni ürünlerini sizler için derledik.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
GSX 2018 (ASIS) Fuarındaki En Yeni Güvenlik Ürünleri
GSX 2018 ya da eski adıyla ASIS, bu yıl yeni ismiyle ilk kez kapılarını açtı. 23-27 tarihleri arasında Las Vegas'ta düzenlenen ve dünyanın en büyük güvenlik fuarlarından biri olan GSX 2018'de çok sayıda ürün tanıtıldı. Güvenlik kameralarından dalgalanma koruyucularına kadar, fuarın en yenilerini sizler için derledik.

Wisenet TNV-7010RC


Yeni Wisenet TNV-7010RC köşe montajlı kamera, 30 fps'ye kadar video çekebilen 3MP sensöre ve parlak ve gölgeli alanlarındaki ayrıntıları ayırt etmek için 120 dB'lik WDR'ye sahip.



Hikvision CMS




Hikvision’un Merkezi Yönetim Sistemi(CMS) çeşitli dikey pazarlardaki karmaşık projeler için önemli bir yazılım çözümü sunuyor.

Axis P9106-V





Axis'in yakın zamanda piyasaya sürülen P9106-V IP kameraları fuarda sergileniyor. Köşeden köşeye kapsama alanı için özel olarak tasarlanan 3 MP kameralar, kullanıma hazır olarak geliyor ve kör noktalar olmaksızın, yatay olarak 130 ve dikey olarak 95 dereceye kadar görüntüleme yapabiliyor.


DITEK DTK-DF120S1




DITEK DTK-DF120S1 Deflektör serisi gerilim koruyucusu, 120 volt özel devre koruma cihazı olarak, yıldırım düşmesi ve diğer kaynaklardan gelen dalgalanmalar izole edilmesini ve voltaj yükselmelerinden kaynaklanan zararı en aza indirmek için tasarlanmış.


ISS, SecurOS Sürüm 10




ISS, SecurOS video yönetim sisteminin en son sürümünü duyurdu. SecurOS sürüm 10, güncellenmiş bir GUI, uzaktan erişim için yeni bir web istemcisi, güçlü siber güvenlik güncellemeleri, daha hızlı işlem hacmi ve daha büyük kapasite için 64 bit sürüm, geliştirilmiş yerel yük devretme işlemleri, H.265 Intel QSV desteği ve yepyeni bir kanıt yöneticisi ile geliyor.

Arecont Vision, ConteraIP 


Arecont Vision, ConteraIP tek sensörlü kameraların serisinde, 4 yeni dome ve bullet kamera yer alıyor. Kameralar, video yönetim sistemi, bulut özellikli web servisleri ve video kaydedicilerden oluşan Arecont Vision Total Video Solution’un bir parçası olarak sunuluyor.

DMP, XT Serisi



DMP, XT Serisi panellerinde yeni geliştirmelerle sunuyor. Panellerde, hırsızlığa karşı hızlı bir koruma sağlayan ve güvenlik girişini acil durum sinyali gönderilmeden önce devre dışı bırakan “Giriş Check-In Koruması” özelliği bulunuyor.Yeni XT Serisi ayrıca, komut dosyasını otomatikleştirmek için 20 tuşa kadar kullanıcı tarafından programlanabilir Özel Eylem programlaması ve uygulamayı kullanmak üzere Sanal Klavye veya VirtualKeypad.com tarayıcısını desteği de sunuyor.


Altronix, NetWay Midspans




Altronix, NetWay Midspans serisine iki yeni ekleme yaptı.
NetWay8GP 8 portlu Midspan - PoE / PoE + / Hi-PoE cihazlarına (480W toplam) güç sağlamak için port başına toplam 60W güç 
NetWay16G 16-port Midspan - 30W'a kadar PoE / PoE + cihazları için port başına toplam 480W güç




Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın