Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Bosch Start-Up'ı SAST, Güvenlik Kameraları İçin Yeni Bir IoT Platform - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Bosch Girişimi SAST, Güvenlik Kameraları İçin Yeni Bir IoT Platformu Oluşturuyor

Platform ile güvenlik kameralarına özel yeni bir uygulama mağazası açılacak.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Bosch Girişimi SAST, Güvenlik Kameraları İçin Yeni Bir IoT Platformu Oluşturuyor
Kasım 2017'de Bosch tarafından kurulan Security and Security Things (SAST), güvenlik kamerası uygulamalarının geliştirilmesi için küresel bir ekosistem inşa ediyor.  SAST IoT platformunun kalbinde güvenlik kameraları ve bir uygulama mağazası için optimize edilmiş açık ve standart bir işletim sistemi var.

Şirkete göre IoT platformu, güvenlik kamerası endüstrisi için geliştirilmekte birlikte, gelecekte daha fazla IoT alan adını destekleyecek şekilde genişletilecek.

SAST CEO'su Hartmut Schaper “SAST, güvenlik sektöründe yenilikçi iş uygulamalarının geliştirilmesi için yeni bir standart getiriyor. SAST, yazılım çözümlerini dağıtmak ve yönetmek için ücretsiz bir işletim sistemi ve aynı zamanda güvenli ve ölçeklenebilir bir global pazar alanı yaratıyor. SAST, üyelerine yenilikçi ve uyumlu bir platform sağlamak için yakın zamanda ilan edilen Open Security and Safety Alliance ile yakın işbirliği içerisinde. ”diyor.

Yapılan açıklamaya göre SAST, güvenlik kamerası pazarında benzersiz bir B2B yazılım ekosistemi sağlayacak. SAST uygulama mağazası ile diğer uygulama mağazalarına benzer şekilde, geliştiricilerin açık bir yazılım standardı üzerinde uygulamalar oluşturması ve mağaza aracılığıyla akıllı telefon uygulamalarının pazarlanması sağlanacak.

Şirketin odaklandığı başlıca uygulamalar arasında şunlar yer alacak:
  • Bina güvenliği, yapay zekaya dayalı havalimanları için dikey özel uygulamalar (örn. yüz tanıma, çevre kontrolü) ve perakende (örn. kuyruk yönetimi, akış analizi)
  • İş zekası ve yaşam döngüsü izleme gibi güvenlik dışındaki uygulamalar (örn. tahmini bakım ve durum izleme)

SAST'nin küresel IoT platformunun ardındaki motivasyonu şirket tasafından şöyle açıklanıyor.

‘’SAST'in kuruluşu, IP güvenlik kameraları için mevcut yenilikçi eğilimlere doğrudan yanıt veriyor. İnternet bağlantısının ve bilgi işlem gücünün giderek artırılması, kenar tabanlı video analizinin yükselişini hızlandırıyor. Bu küresel pazarda SAST, önümüzdeki beş yıl boyunca önemli bir büyüme segmenti olarak ortaya çıkacak özel yazılım uygulamalarını öngörmektedir. Bu yazılım uygulamaları için büyümenin anahtarları, nöron çip kümeleri de dahil olmak üzere yeni nesil mikroişlemcilerdir. ‘’

 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın