Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Videotec Videotec NVX, Paslanmaz Çelik Endüstriyel Kamera - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Videotec Videotec NVX, Paslanmaz Çelik Endüstriyel Kamera

Videotec, zorlu ortamlar için tasarlanmış, DELUX Teknolojisine sahip yeni kamerasını tanıttı.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Videotec Videotec NVX, Paslanmaz Çelik Endüstriyel Kamera
Videotec, yüksek korozyon direncine sahip Full HD süper düşük ışık IP kamerası NVX'i piyasaya sürüyor. Kamera, farklı ışık koşullarında yüksek netlikte görüntüleme yapılabilmesi için DELUX görüntüleme ve kodlama teknolojisini kullanıyor.



NVX'in hassas ışık sensörü, çok düşük ışık koşullarında (0,006 lux veya 0.0006 lux siyah ve beyaz renklerde) yüksek renk oluşturma ve maksimum gürültü azaltma sağlamak için DELUX teknolojisi ile çalışıyor. Video görüntüleri H.264 / AVC, MPEG4, MJPEG veya JPEG sıkıştırma ile ağ üzerinden iletilebiliyor ve 3'e kadar eşzamanlı ve bağımsız Full HD video akışı yapılabiliyor.

Paslanmaz çelik gövdeye sahip olan NVX, hızlı bağlantı elemanları ile birlikte kurulum ve bakım işlemlerine yardımcı olan kompakt ve hafif bir tasarımla geliyor. . Duvar, tavan ve parapet montajı için silecek ve modüler braket standart olarak sunuluyor.

NVX ayrıca korozyon direnci, geniş çalışma sıcaklık aralığı ve IP66 / IP67 / IP68 / IP69 koruması ile özellikle deniz ve sanayi bölgelerinin yanı sıra gıda, demiryolu ve otoyol tünelleri uygulamaları için de ideal bir ürün olarak dikkat çekiyor.



Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın