Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Arecont Vision, ConteraIP Serisini Piyasaya Sürdü - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Arecont Vision, ConteraIP Serisini Piyasaya Sürdü

Nisan ayında duyurulan yeni seri, kullanıma sunuldu.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Arecont Vision, ConteraIP Serisini Piyasaya Sürdü
Arecont Vision Costar , tüm ConteraIP tek sensörlü kameraların piyasaya sürüldüğünü duyurdu. İlk kez Nisan ayında ISC West 2018'de tanıtılan ConteraIP serisi kameralar, video yönetim sistemi, bulut özellikli web servisleri ve video kaydedicilerden oluşan Arecont Vision Total Video Çözümü'nün bir parçası olarak sunuluyor.

Tek sensörlü ConteraIP kameraları, tüm ürün serisinde 2 veya 5MP seçeneği ile iç veya dış mekan dome, bullet ve mikro bullet konfigürasyonları ile geliyor. Hem ConteraIP hem de MegaIP kamera serileri, ConteraVMS ve rine ONVIF uyumlu diğer video yönetim sistemlerini destekliyor.

Contera kameralarda, H.264 ve H.265 codec'leri, SNAPstream ve SNAPstream + bant genişliği azaltma teknolojisi, 120db'ye kadar Gelişmiş WDR ve NightView renk düşük ışık teknolojisine özellikleri bulunuyor. Tüm modellerde saniyede tam kare (fps), defog teknolojisi, endüstri standardı güvenlik ve ağ protokol desteği ile çoklu akış ve ONVIF Profil G ve S destekleniyor.
 Çoğu modelde, nesne mesafesine ve açısına uyum sağlayan Akıllı IR teknolojisi ve dahili depolama için bir SD kart yuvası bulunuyor. Dış mekan modelleri IP66 çevre ve IK-10 darbe dayanımı standartlarına uygun olarak geliyor.

 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın