Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Bu Kameralar Köşelere Özel - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Bu Kameralar Köşelere Özel

Axis'in özel uygulamalar için tasarladığı yeni köşe kameraları, estetik tasarımları ve kolay montajı ile dikkat çekiyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Bu Kameralar Köşelere Özel
Axis, özel tasarımı ile dikkat çeken iki yeni köşe kamera modelinin duyursunu yaptı. Kameralar, standart kameraların karşılayamadığı köşe kurulumları için estetik görünüm ve kolay montaj avntajıyla geliyor.

AXIS P9106-V Network Kamera ( Fırçalanmış Çelik) modeli, asansörlerdeki estetiğe uyum sağlamak için oldukça zarif bir tasarımla geliyor. Beyaz renkteki AXIS P9106-V ( Sökülmeye Karşı Dirençli) modeli ise sağlık sektörü uygulamaları için öneriliyor. Köşeler için özel olarak tasarlanan 3 MP kameralar, alanı kör noktalar olmadan yatay olarak 130 derece ve dikey olarak 95 derece görüntüleyebiliyor.

Axis Ürün Müdürü Michael Chen iki yeni özel tasarım kamerayla ilgili yaptığı açıklamada şöyle diyor: "Asansörler, görüşme odaları ve psikiyatrik servisler gibi niş gözetim uygulamaları söz konusu olduğunda, müşterilerimiz çok özel zorluklarla karşı karşıya kalıyor. Yeni kameralarımız, piyasada bulunan standart ürünler tarafından karşılanmayan bu ihtiyaçları karşılamayı ve özel avantajlar elde etmeyi amaçlıyor.’’

Beyaz renkteki AXIS P9106-V kamera, zihinsel sağlık bakımı veya polis nezaretindeki gibi savunmasız kişilerin, kendi kendine zarar vermek için cihazı kullanma şansını ortadan kaldırmayı amaçlıyor.

AXIS P9106-V AXIS modeline, T6112 Audio ve I / O Arayüzü ve portcast teknolojisi ile eşleştirerek ağ sesi eklenebiliyor ve polis görüşme odaları gibi uygulamalarda oldukça kullanışlı olan konuşma kaydı yapılabiliyor. Ek olarak, kamera herhangi bir ortama uyacak şekilde yeniden boyanabiliyor.

Fırçalanmış çelikten bir kasaya sahip AXIS P9106-V güvenlik kamerası ise ofisler, plazalar ve diğer ticari binaların zarif asansör tasarımına uyum sağlamayı hedefliyor. Asansör uygulamalarında kamera bakımının asansör boşluğuna erişim gerektirmesi sorununu da ortadan kaldıran yeni kameraya, asansörün içinden tam olarak erişilebiliyor. Kompakt ve zarif hatlara sahip asansör kamerası, böylece bakım süresini ve maliyetlerini azaltabiliyor.

Yenilikçi vida contaları sayesinde bu yeni köşe kameraları tek başına kolayca monte edilebiliyor. Her iki model de darbe, kir ve su girişine karşı koruma sağlamak için IK10 ve IP66 sınıfı olarak geliyor. Güçlendirilmiş kameralarda, altyapı gereksinimlerinin benzersiz olduğu ortamlarda kurulum sağlamak için PoE, Poax üzerinden PoE ve 2 kablolu bağlantılar üzerinden PoE (ayrı bağlantı cihazları gereklidir) gibi çoklu bağlantı seçenekleri bulunuyor.

Yeni Axis kameralar, 2018 yılı bitmeden piyasaya sürülecek.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın