Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
HID Global, Biyometri Devi Crossmatch'ı Satın Aldı - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

HID Global, Biyometri Devi Crossmatch'ı Satın Aldı

Crossmatch'ın ürün portföyü, biyometrik kimlik yönetimi donanımı ve yazılımı gibi önemli çözümleri içeriyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
HID Global, Biyometri Devi Crossmatch'ı Satın Aldı
Assa Abloy'un yan kuruluşu ve kimlik çözümleri tedarikçisi olan HID Global, dünyanın önde gelen biyometrik kimlik yönetimi ve güvenli kimlik doğrulama çözümleri tedarikçisi Crossmatch'ı satın aldığını duyurdu. Crossmatch'ın ürün portföyü, HID'nin geniş kapsamlı kimlik ürünleri ve hizmetleri portföyünü tamamlayan, biyometrik kimlik yönetimi donanımı ve yazılımı gibi önemli çözümleri içeriyor.

HID Global Başkanı ve CEO'su Stefan Widing, basın açıklamasında “CrossMatch'u satın almamız HID Global'in dünya çapında yüz milyonlarca kullanıcıya, yenilikçi biyometrik kimlik çözümleri sunma yeteneğini güçlendiriyor. Şirketimize Crossmatch’i eklemek, HID'nin alanındaki pazar liderliğini genişletecek ve kritik kimlik uygulamalara biyometri teknolojilerimi uygulamamıza izin verecektir.” diyor.

Satın alma ile HID Global sivil, kamusal, savunma ve ticari uygulamalar için biyometrik kimlik yönetimi çözümleri ve güvenli çok faktörlü kimlik doğrulama yazılımı çözümlerini portföyüne ekliyor.

Crossmatch'ın kamu sektörüne yönelik biyometri uygulamalarının HID Global çözümlerini göç ve sınır kontrolü, yasa uygulama, hızlı mobil kimlik, arka plan kontrolleri, askeri üs erişimi, terörizm ve mobil istihbarat toplama, vize işlemleri ve vatandaş hizmetleri gibi alanlarda geliştirmesi bekleniyor.

Crossmatch’in ticari biyometri pazarındaki uygulamaları arasında ise perakende, finans, sağlık ve OEM pazarları dahil olmak üzere çok sayıda dikey pazar için sunulan parmak okuyucuları, modüller, sensörler ve yazılım geliştirici kitleri bulunuyor.

Crossmatch CEO'su Richard Agostinelli şöyle diyor: “Crossmatch'ın HID ailesine katılmasından çok memnunum. Günümüzün gelişmiş güvenlik tehditlerine karşı, hem biyometrik hem de biyometrik olmayan bileşenleri içeren yenilikçi ve kapsamlı kimlik yönetimi çözümleri gerekiyor. Pazar lideri biyometrik kimlik yönetimi çözümleri ve benzersiz bileşik kimlik doğrulama çözümümüz, HID'nin zaten güçlü olan ürünlerini mükemmel bir şekilde tamamlıyor ”diyor.



Bu Haberin Yorumları ( 2 )
HID ve Crossmatch iyi bir satınalma olmuş, başarılar

HID bu işi iyi biliyor




Yorum Yazın