Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Amazon, Akıllı Evler ve Arabalar İçin Yeni Echo Serisini Tanıttı - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Amazon, Akıllı Evler ve Arabalar İçin Yeni Echo Serisini Tanıttı

Amazon'dan iki yeni cihaz kategorisi: Echo Input ve Echo Auto

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Amazon, Akıllı Evler ve Arabalar İçin Yeni Echo Serisini Tanıttı
Amazon, Seattle'da düzenlenen bir etkinlikte Alexa'yı içeren veya Alexa'yı destekleyen 10'dan fazla cihazı duyurdu. Ürün kategorilerinin yanı sıra Echo Dot, Echo Plus ve Echo Show gibi mevcut ürün gruplarında yeni gelişmeler açıklandı.

İkinci nesil Echo Show, yeni bir tasarımla 7 inçlik bir önceki modele kıyasla 10 inçlik bir dokunmatik ekranla geliyor. Ayrıca, hoparlör gerçek zamanlı Dolby ses işleme ve daha iyi ses alımı için sekiz mikrofon dizisiyle daha iyi bir ses kalitesi sunuyor.

Echo Show, Amazon ile Google arasındaki bir anlaşmazlık nedeniyle YouTube video oynatmasını desteklemese de, bir tablet gibi çalışmak için hoparlöre daha fazla özellik kazandırmak amacıyla Microsoft Skype görüntülü sohbet ve üçüncü taraf tarayıcı Firefox'u destekliyor.

Yeni Echo Show ilk nesil modelin 229 dolarlık fiyatını koruyacak ve Ekim ayında piyasaya sürülecek.

İki yeni cihaz kategorisi: Echo Input ve Echo Auto.


Echo Input, aynı düz yuvarlak tasarıma sahip Echo Dot'tan daha küçük bir cihaz olarak dikkat çekiyor. Cihaz, uzak alan mikrofonları ve tüm Alexa ses kontrol özellikleri ile herhangi bir geleneksel hoparlörü bir Echo akıllı hoparlöre dönüştürebiliyor. Echo Input bu yıl içinde ABD, İngiltere ve Almanya'da 34.99 dolar olarak piyasaya sürülecek.

Diğer yandan Echo Auto ile Alexa'yı arabalara taşımayı hedefliyor. Cihaz, otomobilin bilgi-eğlence sistemine takılan küçük bir dongle olarak, sekiz mikrofon dizisine ile geliyor ve bağlantı için kullanıcının telefonuna bağlanması gerekiyor. Kullanıcılar navigasyon için Alexa'ya bağlandığında, asistan, Google Haritalar, Apple Haritalar veya Waze'den hizmet alabiliyor. Echo Auto’nun fiyatı ise 49.99 dolar olacak.

Echo Dot ve Echo Plus yükseltildi

2016 sonbaharından bu yana herhangi bir güncelleme yapılmayan yeni Echo Dot, kumaş kapaklar ve yumuşak kenarlarla yeni bir görünüme sahip ve Google Home Mini'ye oldukça benziyor. Donanım açısından 7 mikrofon dizisi, geliştirilmiş ses kalitesi ve % 70 daha yüksek ses seviyesi ile yeni akıllı ev odaklı Echo Plus, geçen yıl tanıtılan yeni Echo hoparlörüyle aynı şekilde kumaş kaplı bir tasarıma sahip.

Cihazda ayrıca, kullanıcıların Alexa'ya oda sıcaklığını sormaları veya belirli bir sıcaklığa ulaşıldığında otomasyon komutlarını tetiklemelerini sağlayan entegre bir sıcaklık sensörü de yer alıyor. Örneğin, sıcaklık arttığında, Echo Plus bir fanı otomatik olarak açabiliyor veya termostatı ayarlayabiliyor.

Yeni Echo Dot 49.99 dolar, Echo Plus ise 150 dolar fiyat etiketine sahip olacak. Her iki cihaz da, Alexa'nın mevcut olduğu her ülkede Ekim ayında kullanıma sunulacak.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın