Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Avigilon'dan Yeni Kimlik Kartı İle Video Eşleştirme Teknolojisi - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Avigilon'dan Kimlik Kartı İle Video Eşleştirme Teknolojisi

Avigilon Control Center yazılımının en yeni sürümü ACC 6.12 yeni Kimlik Arama özelliği ile geliyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Avigilon'dan Kimlik Kartı İle Video Eşleştirme Teknolojisi
Avigilon , Avigilon Control Center yazılımının en yeni sürümü  ACC 6.12 ile gelen yeni ''Kimlik Arama'' özelliğinin duyurdu.

ACC yazılımını ve Erişim Kontrol Yöneticisi sistemini birleştiren yeni Kimlik Arama özelliği, operatörlerin erişim kontrolü sisteminde yer alan kart sahibi bilgileriyle video görüntülerinin eşleşmesi sağlanacak. Böylece kapı aktiviteleriyle ilgili kart sahiplerinin video kliplerini anında görüntülenebilecek. Operatör kişinin o anki ya da önceki lokasyondaki yerini bulmak için Avigilon Appearance Search teknolojisini kullanabilecek.

Avigilon Teknoloji Şefi Dr. Mahesh Saptharishi, yeni uygulamayla ilgili yaptığı açıklamada “Yeni Kimlik Arama özelliği ile müşterilerimiz 'kim, ne, nerede ve ne zaman' sorularına hızlı bir şekilde cevap verebilirler Video gözetimimizi, erişim kontrolü ve AI teknolojileriyle birleştirerek, müşterilerimize tesislerini proaktif bir şekilde izlemelerine ve korumalarına yardımcı olmak için güçlü ve birleşik bir güvenlik çözümü sunuyoruz.” Dedi.

ACC 6.12 yazılımındaki Kimlik Arama özelliğinin Eylül sonunda kullanıma sunulması bekleniyor. Özellik mevcut ACC 6 kullanıcıları için ücretsiz bir yükseltme olarak gelecek.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın