Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Ev Güvenlik Sistemi Pazarı 2023 Yılına Kadar 75 Milyar Dolara Ulaşacak - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Ev Güvenlik Sistemi Pazarı 2023 Yılına Kadar 75 Milyar Dolara Ulaşacak

En büyük segment video gözetim olurken, en yüksek büyüme DIY pazarında!

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Ev Güvenlik Sistemi Pazarı 2023 Yılına Kadar 75 Milyar Dolara Ulaşacak
Araştırma şirketi MarketsandMarkets, küresel ev güvenlik sistemi piyasası üzerine bir çalışma yayınladı. Analistler, kilit sistemler, büyüme tahminleri ve potansiyel pazar zorlukları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

MarketsandMarkets araştırmasına göre, 2017 yılında 40.66 milyar dolar olan küresel konut güvenlik sistemleri pazarının 2018'den 2023'e yüzde 10,4'lük bir bileşik büyüme ile 75 milyar dolara ulaşacak.

En hızlı büyüyen bölge Asya-Pasifik

Araştırma, ev güvenlik sektörünü Amerika, Avrupa, Asya-Pasifik ve dünyanın geri kalanı olarak dört ana coğrafyaya ayırdı ve Amerika pazarının 2017 yılında yaklaşık 17,53 milyar dolar seviyesinden 2023 yılında yaklaşık yüzde 9.63'lük bir bileşik büyüme ile 30.88 milyar dolara ulaşacağını ortaya koydu.

2017 yılında Amerika, ev güvenlik sistemlerinde en büyük pazar olarak, pazar payının yaklaşık yüzde 43,1'ini oluşturdu. Şirketin yarı iletken ve elektronik uygulamasında kıdemli analist olan Vaibhav Chaudhari yayınladığı bir demeçte “Amerika kıtasında Kanada'nın en hızlı büyüyen pazar olmasını bekliyoruz ve bu da yaklaşık 11.63 CAGR yüzdesiyle gerçekleşecek. Dört ana coğrafyadan, Asya-Pasifik yüzde 12 ile en hızlı büyüyen pazar olacak.’’ dedi.

En büyük segment video gözetim

MarketsandMarkets araştırmasında, yangın algılama, video izleme, erişim kontrol sistemleri ve izinsiz giriş alarmları gibi bir dizi farklı ürün türünü inceledi. Chaudhari, "Şu anda, video gözetim segmenti en büyük segmenttir. Şu anda en hızlı büyüyen segment, erişim kontrol sistemidir.  Ev güvenlik sisteminde, Kendin Yap, DIY ev güvenlik sistemleri gibi farklı türde cihazlar arasında büyük bir eğilim var. Uygun fiyatlı güvenlik çözümlerini arayan insanlar bunları tercih ediyor. ” diyerek ekledi.

En büyük sıçrama DIY sistemlerde

Çalışmada, profesyonel olarak kurulmuş ve profesyonel olarak izlenen, kendi kendine kurulan ve profesyonel olarak izlenen ve DIY tarafından kurulan ve kendi kendini izleyen sistemler olmak üzere üç sistem kategorisi yer aldı.

Raporun en dikkat çekici kısımlarından biri DIY pazarı oldu. Rapora göre 2017 yılında, DIY pazar payının yaklaşık yüzde 4,3, profesyonellerce kurulmuş ve profesyonel olarak izlenen sistemlerin ise pazarın yaklaşık yüzde 90'ını oluştu., 2018-2023 yılları arasında DIY pazarının yüzde 30.86 bileşik büyüme oranı ile en yüksek oranda büyümesi beklenen kategori olduğunun altı çizildi.

 


Bu Haberin Yorumları ( 2 )
bu işi özveri ile yapan tüm çalışanlarınızı tebrik ederiz. sektörün böyle bir açığı vardı ve bu açığı güvenlik online kapattı. sıkı bir şekilde takip ediyoruz...

bu pazarın hala büyüyor olması sektöre yatırım yapanlar için bir avantaj gibi görünüyor




Yorum Yazın