Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
ISS, Yeni Akıllı VMS SecurOS v.10’u Yayınladı - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

ISS, Yeni Akıllı VMS SecurOS v.10’u Yayınladı

Intelligent Security Systems (ISS), ISS SecurOS v.10 akıllı VMS'yi tanıttı.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
ISS, Yeni Akıllı VMS SecurOS v.10’u Yayınladı
Intelligent Security Systems (ISS)), şirketin tanınmış SecurOS Video Yönetim Sisteminin en son sürümünü duyurdu.

Yeni SecurOS v.10 VMS birden fazla istemciye ve büyük sistemleri kolayca yönetebilmek için oldukça sezgisel bir arayüzle geliyor. Ek geliştirmeler arasında uzaktan erişim için yeni bir web istemcisi, güçlü siber güvenlik güncelleştirmeleri, daha hızlı işlem hacmi ve daha büyük kapasite için 64 bit sürüm, geliştirilmiş yerel yük devretme işlemleri, H.265 Intel QSV desteği ve Evidence Manager uygulaması yer alıyor.

ISS Başkan Yardımcısı Cody Flood, “ISS, VMS platformumuzla yerel analitiği sorunsuz bir şekilde bütünleştirerek kamera yönetimine ve kontrolüne daha bütünsel bir yaklaşım sunarak, kullanıcılara belirli güvenlik sorunları için gerçekten yenilikçi ve benzersiz çözümler sunmamızı sağlıyor.‘’ diyor.

SecurOS v.10, aşağıdakiler dahil olmak üzere, işletim, performans, sistem ölçeklendirilebilirliği ve güvenliği kolaylaştıran yeni geliştirmeler içeriyor.

Özelleştirilmiş sistem yapılandırması için yeni nesne kategorileri ile birlikte, birleşik bir platformda çok sayıda istemciyi yönetmek için yeni Operatör İş İstasyonu Profilleri içeren güncellenmiş bir İstemci ve Yönetici GUI'si

Kesintisiz uzaktan erişimi ve kullanımı kolaylaştırmak için yeni bir web istemcisi olan SecurOS WebConnect 

Yeni Yerli Yük Devretme Kümesi yetenekleri (Birçok sunucuya 1 veya daha az sayıda sunucu kullanan yerel küme yük devretme; analitik modülleri dahil tüm özelliklerin yük devretmesi; 30 saniye içinde failover işlemi ve herhangi bir iş istasyonuna herhangi bir video sunucusunu manuel olarak atayabilme.)

Dışa aktarılan videoyu yönetmek için birçok yeni özellik bulunan yeni Kanıt Yöneticisi

H.265 Intel Hızlı Senkronizasyon dekompresyon desteği (İstemci iş istasyonlarında büyük miktarda kamerayı aynı anda görüntülemek için Intel HD Graphics adaptörlerinde H.265'in sıkıştırılması.)

Sunucu başına güvenlik kamerası sayısını ve verimi artırmak için 64 bit Sunucu Sürümü

SecurOS v.10 ayrıca, belirli uygulamalar için VMS çözümleri sağlamak üzere ISS'nin yerel analizleri ile geliyor. ecurOS v.10 analitik modüllerinden bazıları:
  • Her türlü araç için plaka tanıma (ANPR) ve karşılaştırmalı analiz sağlayan SecurOS
  • Video akışından yüzleri yakalayan ve tanıyan SecurOS Face
  • Loitering, kalabalık tespiti, terkedilmiş nesne, nesne sayımı vb. için. SecurOS Takip Kiti

 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın