Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Hanwha Techwin, Yeni Wisenet X Plus Serisini GSX 2018'de Tanıtacak - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Hanwha Techwin, Yeni Wisenet X Plus Serisini GSX 2018'de Tanıtacak

X Plus serisi, kompakt tasarımı ve kolay kurulumu ile dikkat çekiyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Hanwha Techwin, Yeni Wisenet X Plus Serisini GSX 2018'de Tanıtacak
Hanwha Techwin, yeni Wisenet X Plus kamera serisini, 23-27 Eylül tarihleri arasında Las Vegas’ta gerçekleşecek olan GSX 2018 fuarında tanıtacak. Şirkete göre, modüler tasarıma odaklanan X Plus serisi, servis ve yükseltme işlemlerini en hızlı gerçekleştiren kameralardan biri olarak, güvenlik firmaları için zamandan ve paradan tasarruf sağlamayı hedefliyor.

Wisenet X Plus kameralar aynı zamanda mükemmel ses için kamera içi sesli mesaj çalma, genişletilmiş sıcaklık kullanımı, çıkarılabilir renk kaplamaları ve PTRZ (pan, tilt, rptate, zoom) özellikleriyle geliyor.

Hanwha Techwin Direktörü Paul Kong, “ X Plus serisi, Hanwha Techwin X serisi teknolojinin en iyisini eksiksiz modüler tasarımla birleştiriyor. X Plus serisi kameralar, anında konfigürasyon için sensör modüllerini gövdeye kilitlemek için mıknatıslar kullanıyor. Kamera modülü olmaksızın, gövdeye veya arka plakaya tek bir PoE (Power over Ethernet) bağlantısı ile kablo çalıştırabiliyor.’’ diyor.

85 derece eğim ile daha geniş alan kapsama alanı

Alçak tavanlı alanlarda daha geniş kapsama için eğim açısı 85 dereceye çıkarılan X Plus serisi kamera modülleri PTRZ, IR ve bir ısıtıcı gibi seçeneklerle kullanılabiliyor. Konut seçenekleri arasında iç mekan, dış mekan ve yeni bir kompakt plenum-rated gömme montajı bulunuyor. Beyaz, siyah ve fildişi rengi bulunan çıkarılabilir deri kaplamalar, odanın dekorunda harmanlanacak renklerin kolayca değiştirilmesini sağlıyor. 

Serinin yeni özellikleri arasında, önceden kaydedilmiş sesli mesajların kamera içi analizler tarafından tetiklenmesi de yer alıyor. Ses dosyaları kameranın SD kartında yerel olarak saklanıyor.
  • X Plus Serisi Başlıca Özellikler:
  • 50 derece ila 60 derece arasında çalışma sıcaklıkları
  • Alçak tavanlar için 85 derecelik açı
  • Kurulum değişikliklerini ve ek ayarlamaları için PTRZ
  • Yeni gyro sensörler ile şok algılama 



Bu Haberin Yorumları ( 1 )
x serisi biraz pahalı ama iyi ürünler




Yorum Yazın