Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Hanwha Techwin, Akıllı Ev Pazarında Rekabeti Zorluyor - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Hanwha Techwin, SmartCam Serisiyle Akıllı Ev Pazarında Rekabeti Zorluyor

SmartCam serisi kameralara sesli olarak Alexa veya Google Assistant ile erişilebiliyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Hanwha Techwin, SmartCam Serisiyle Akıllı Ev Pazarında Rekabeti Zorluyor
SmartCam serisi kameralara sesli olarak Alexa veya Google Assistant ile erişilebiliyor. Kameralar, 1080p Full HD izleme ve yüz tanıma gibi çok sayıda özellikle geliyor.


SmartCam N1 ve N2

Hanwha Techwin, akıllı ev güvenliği pazarına dijital asistan ve akıllı hoparlör uyumlu iki yeni güvenlik kamerası ile giriyor. Akıllı ev meraklıları için çok sayıda özellikle donatılan ve 1080p FULL HD çözünürlüğe sahip yeni SmartCam N1 ve N2 kameralara, Alexa veya Google Asistan komutları ile erişilebiliyor.

Hanwha Techwin SmartCam kameralarının yüz tanıma ve insan algılama teknolojisi, tescilli Wisenet 5 yonga seti tarafından sağlanıyor. Teknoji sayesinde, kullanıcılar insan algılamanın yanı sıra düşen nesneler veya evin etrafında dolaşan evcil hayvanlar için uyarılar alabiliyor.
Yüz tanıma özelliği etkinleştirildiğinde, Wisenet SmartCam + uygulaması aracılığıyla kimliği belirlenemeyen bir yüz veya “ilgilenen bir yüz” algılandığında kullanıcıya uyarı gönderilebiliyor.

Kullanıcılar, kişinin yüzüne bir isim atayabiliyor ve onları “İlgilenen Yüzler” grubuna ekleyebiliyor. Böylece kamera, gelecekteki uyarılar için yüzü tanıyabiliyor. Şirketin SmartCloud hizmet planına abone olan kullanıcılar, yüz tanıma tarafından yakalanan belirli bireylere dayalı videoları da filtreleyebiliyor.

N1 ve N2 güvenlik kameraları bir microSD hafıza kartı (128 GB'a kadar) veya Hanwha Techwin SmartCloud video depolama servisini kullanarak kayıtları depolayabiliyor. SmartCloud için abonelik planları beş, yedi veya 21 gün boyunca depolama için kullanılabiliyor.
Kameraların ses özellikleri arasında çift yönlü konuşma, temel ses algılama ve anormal ses algılama yer alıyor. Cam kırılması veya bebek ağlaması gibi belirli sesler algılandığında, ev sahipleri uyarı alabiliyor.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın