Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Surveillance Station 8.2 Cep Telefonlarını Kameraya Dönüştürüyor - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Surveillance Station 8.2 Cep Telefonlarını Kameraya Dönüştürüyor

Synology, Surveillance Station 8.2'yi duyurdu.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Surveillance Station 8.2 Cep Telefonlarını Kameraya Dönüştürüyor
Synology resmi olarak Surveillance Station 8.2'yi açıkladı. Yeni sürümde, bir akıllı telefonu IP kameraya dönüştüren güvenlik kamerası uygulaması LiveCam bulunuyor. Android ve iOS sürümü ile piyasaya sürülen SSS 8.2, yenilenen DS cam, IP hoparlörler desteği ve uygulama yönetimi için yeni nesil Uygulama Merkezi ile kullanıcılara daha fazla esneklik sunuyor.

Synology Inc. Ürün Müdürü Ivan Chang " Surveillance Station, LiveCam'in iOS ve yepyeni DS kamerası ile birleştirerek, telefonu bir güvenlik kamerasına dönüştüren ve video kayıtlara DS kamerasıyla erişim sağlayarak yeni bir mobil çağa girdi Smart Time Lapse, Dual Authentication ve IP hoparlör desteği gibi özellikler Surveillance Station'ı projeler için hazır bir çözüm haline getiriyor." diyor.

Surveillance Station 8.2, şu yeni özellikleri içeriyor:

  • LiveCam ile telefonları kameralara dönüştürme: Mobil cihazlar artık bir IP kamera olabiliyor. LiveCam cep telefonuna yüklendikten sonra, Surveillance Station'da kayıt yapılabilecek bir IP kamera olarak eklenebiliyor.
  • İhtiyacınız olanı tam olarak bilen Uygulama Merkezi: Uygulama Merkezi olarak adlandırılan yeni eklenti, 26'ya kadar uygulama ve yardımcı program sağlıyor. Aradığınız uygulamayı hızlıca bulmak ve Surveillance Station'ı özelleştirmek için kategori filtresi veya anahtar kelime aramasını kullanılabiliyor.
  • Yenilenen DS cam: Yeni nesil DS kamerası, yalnızca daha akıcı bir görüntüleme deneyimi sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda video çekimlerinde sezgisel arama yapmak için çok zamanlı yetenekler de sunuyor.
  • IP hoparlörler desteği: Surveillance Station 8.2 ses iletebiliyor veya entegre IP hoparlörlerde programlanmış yayınları düzenleyebiliyor. Çok hoparlörlü bir kurulumda, tek veya grup yayını da yapılabiliyor.
  • Çift yedekleme: Daha güvenli ve daha esnek bir ayrıcalık yönetim önlemi olan Çift Yetkilendirme, kameraların yönetilmesi veya video kayıtlarına erişim gibi hassas işlevleri kısıtlıyor. Ekstra koruma ile, hassas bilgilerin sızdırılmasını önlüyor.



Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın