Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
FLIR Systems Acyclica'yı Satın Aldı - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

FLIR Systems Acyclica'yı Satın Aldı

Acyclica teknolojileri tüm dünyadaki ulaştırma departmanları tarafından kullanılıyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
 FLIR Systems Acyclica'yı Satın Aldı
FLIR Systems, otomotiv ve karayolu analizlerii için yazılım geliştiricisi olan Acyclica'yı satın aldığını açıkladı. Acyclica çözümleri, yolların daha güvenli hale getirilmesi, tıkanıklığın azaltılması ve genel verimliliğin ve performansın iyileştirilmesi için ulaştırma departmanlarının son kullanıcılarına yüksek çözünürlüklü, gerçek zamanlı trafik bilgisi sağlamalarını kapsıyor.

Amerika merkezli Acyclica, optik/ termal kameralar, yol sensörleri, radarlar ve kavşak sinyalleri gibi diğer algılama kaynaklarından elde edilen verilerin bulut tabanlı analizini yapıyor. Acyclica çözümü, trafik akışını ve güvenliğini iyileştirmek için karayolu altyapılarının doğru ve eyleme dönüştürülebilir bir görünümünü elde etmek için tüm dünyadaki ulaştırma departmanları tarafından kullanılıyor.

Acylica'nın API'leri, şu anda Acyclica teknolojisi ile sunulan FLIR ITS kameralar dahil olmak üzere üçüncü taraf Akıllı Ulaşım Sistemleri (ITS) sistemlerine kolay entegrasyon sağlıyor.

FLIR CEO'su James Cannon, “Acyclica'nın satın alınması, ITS faaliyetlerimiz için önemli bir adımdır. Küresel ulaşım sistemindeki müşterilerimiz için eksiksiz ve değerli trafik optimizasyonu çözümleri sunma misyonumuza yeni bir algılama platformu ve bir veri analizi yazılımı unsuru eklemektedir. ITS sistemleriyle yaratılan verimlilik, gelir kaynaklarını geliştirme misyonumuza paralel şekilde, daha akıllı ve güvenli şehir çözümlerimize katkıda bulunuyor. ‘’ diyor.

 


Bu Haberin Yorumları ( 1 )
flir bu aralar satın almaları arttırdı galiba, büyüyor




Yorum Yazın