Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
EZVIZ, ez360 Pano ve C6T Akıllı Kameralar Piyasaya Sürdü - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

EZVIZ, ez360 Pano ve C6T Akıllı Kameralar Piyasaya Sürdü

Wi-Fi kameralar, Amazon Alexa ve Google Asistan ile tamamen uyumlu olarak geliyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
EZVIZ, ez360 Pano ve C6T Akıllı Kameralar Piyasaya Sürdü
Akıllı ev güvenlik markası EZVIZ, C6T ve ez360 Pano güvenlik kameraları piyasaya sürdüğünü duyurdu. Kör noktalar olmadan tam kapsama alanı sunan panoramik Wi-Fi kameralar, Amazon Alexa ve Google Asistan ile tamamen uyumlu olarak geliyor.

ez360 Pano

Ez360 Pano kamerada, dört izleme moduyla (panoramik, genişletilmiş, çift bölünmüş ekran ve dört bölmeli ekran) 360 ° izleme için balıkgözü lens ve 3 megapiksel HDR sensör bulunuyor. Ez360 Pano, en fazla 4 tanımlı kapsama alanı görüntüleyebiliyor e kullanıcıların her bir ekran içerisinde istediği gibi gezinmesini sağlıyor. 3 MP yıldız ışığı seviye sensörü, 1344 x 1344 çözünürlüğe sahip olan ez360 Pano, dört 850nm high-end LED kızılötesi ışığının yardımıyla geceleri 7,5 metreye kadar mesafede net görüntüler elde edebiliyor.

Ez360 Pano, 2.4 GHz ve 5 GHz Wi-Fi bağlantısını destekliyor. Yüksek mukavemetli, korozyon önleyici alüminyumdan üretilen ez360 Pano, pürüzsüz bir dokuya, uzun hizmet ömrüne ve hızlı ısı yayılımıyla dikkat çekiyor. Dahili mikrofona sahip hoparlörü, iki yönlü ses ve tam çift yönlü ses interkom özelliği ile yüksek kaliteli ses iletimi sağlanıyor.

C6T Wi-Fi pan tilt kamera

360 ° yatay panorama ve akıllı izleme özelliklerini bir araya getiren, C6T Wi-Fi pan-tilt kamerası, tam kapsama alanı ile 1080p kalitesinde FHD videonun yanı sıra, 340 ° yatay, 80 ° dikey yukarı ve 10 ° dikey aşağı hareketleri ile geniş bir görüş alanı sunuyor. Hareket algılama özelliğine sahip C6T, uygulamaya gerçek zamanlı olarak bildirimler ve video kayıtları gönderirken otomatik olarak hareketi yakalayıp izleyebiliyor. Bununla birlikte kullanıcılar gizlilik ayarlarından istedikleri zaman lensi kapatabiliyor.

C6T kamerada 10 metreye kadar aydınlatma için iki güçlü kızılötesi ışık bulunuyor. Gece ve gündüz modları arasında otomatik olarak geçiş yapan kameraya, evden uzaktayken EZVIZ uygulamasından erişilerek iki yönlü konuşma yapılabiliyor. C6T, ayrıca EZVIZ alarm sistemine de kolayca entegre edilebiliyor. Bir alarm tetiklendiğinde, kamera bir fotoğraf ve video çekimini ve kullanıcıya gönderebiliyor.

Her iki kamera da Mikro SD kart, şifreli bulut depolama ve EZVIZ NVR olmak üzere birden fazla depolama seçeneği sunuyor. Kameralar, bir kameranın hasar görmesi veya ağın çökmesi durumunda yedekleme için aynı anda üç noktaya da kayıt yapabiliyor. EZVIZ uygulaması veya EZVIZ Studio ile kullanıcılar istedikleri görüntüleri sevdikleriyle paylaşabiliyor.


 


Bu Haberin Yorumları ( 1 )
estetik ve güzel kameralar




Yorum Yazın