Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Seagate, Yeni 14 TB HDD portföyünü duyurdu - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Seagate, Yeni 14 TB HDD portföyünü duyurdu

SkyHawk 14TB güvenlik uygulamaları için optimize edildi.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Seagate, Yeni 14 TB HDD portföyünü duyurdu
Seagate, şirketin kurumsal ve özel sürücü portföyünü zenginleştirerek endüstrinin en geniş kapsamlı 14TB sabit disk serisini piyasaya sürdü. Ağa bağlı depolama (NAS) uygulamaları için IronWolf ve IronWolf Pro, BarraCuda Pro masaüstü sürücüsü, gözetim için optimize edilmiş SkyHawk ve hiper ölçekli veri merkezleri için Exos X14'ten oluşan portföy, kullanıcılara dijital veriyi daha fazla yönetme ve kullanma imkanı veriyor.

SkyHawk 14TB – güvenlik uygulamaları için optimize edildi

DVR ve NVR kayıt cihazları için optimize edilen SkyHawk 14TB, 9000 saatten fazla HD video ve 64 adede kadar HD kamera saklayabiliyor. 7/24 kesintisiz kullanım için tasarlanan disk, kayıp kareleri ve kesintileri en aza indirmek için ImagePerfect ürün yazılımı ile geliyor. 3 yıllık sınırlı garanti ile desteklenen müşteriler, sürücü sağlığını aktif olarak izleyen ve analiz eden, kullanıcıları potansiyel anormallikleri önleme, müdahale etme ve geri kazanma konusunda güçlendiren SkyHawk Sağlık Yönetimi teknolojisinden de yaralanabiliyor.

IronWolf ve IronWolf Pro 14TB

IronWolf ve IronWolf Pro HDD serisi, NAS uygulamaları için gelişmiş güvenilirlik ve performans sağlıyor. Dünyanın en iyi NAS sağlayıcıları tarafından kullanılan IronWolf diskleri, kullanıcıların veri ve NAS'ları ile daha fazlasını yapabilmelerini sağlayan 300 TB / yıla varan iş yükü derecelendirmesine izin veriyor. Diskler, NAS sunucuları için müşterilere RAID performansı, çift düzlem dengesi, rotasyonel titreşim (RV) sensörleri, gelişmiş güç yönetimi ve hata düzeltme kontrolü gibi bir dizi fayda sağlamak üzere AgileArray ürün yazılımı ile optimizasyonu sunuyor.

BarraCuda Pro 14TB

BarraCuda Pro 3.5-inç HDD, profesyonellere masaüstü iş istasyonları veya doğrudan bağlı depolama (DAS) sistemleri için ideal bir depolama çözümü sunmaya devam ediyor. BarraCuda Pro, 250MB / s veri aktarım hızı ve 256MB'a kadar önbellekle birlikte 7200 RPM dönüş hızı, Seagate'in Çok Katmanlı Önbellekleme Teknolojisi (MTC) tarafından desteklenen en yüksek kapasiteye sahip olan 256MB'lık önbellek ve 14TB depolama alanıyla geliyor.

Exos X14

Dünyanın en gelişmiş hiper ölçekli veri merkezleri için tasarlanan Exos X14 HDD serisi 3,5 inçlik kompakt bir form faktöründe daha yüksek depolama kapasitesi sunmak için gelişmiş alan yoğunluğu sunuyor. Endüstrinin en düşük güç tüketimi ve sınıfındaki en iyi performansı birleştiren, Exos X14, veri merkezlerinin depolama kapasitesini en üst düzeye çıkarırken karmaşıklığı ve işletme maliyetlerinin düşürülmesini sağlıyor.

Seagate'in yeni Exos X14 dsürücüler, Exos 10 TB sürücülerine kıyasla her rafta % 40 daha fazla petabayt sunuyor. Helyum tabanlı Exos X14, ayrıca, ağırlıkta% 10'luk bir düşüş ve daha geniş entegrasyon seçenekleri için esnek biçimlendirme ve daha fazla sayıda iş yükü desteği sağlıyor. Disklerde ayrıca, performans düşüşü olmadan tüm verileri etkin bir şekilde şifreleyen “her zaman açık” Seagate Secure koruması bulunuyor.




Bu Haberin Yorumları ( 2 )
çok hızlı ilerliyor

yahu daha dün 32gb çıktı diye havalara uçmuş idik,




Yorum Yazın