Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Lilin'den Yeni Plaka Tanıma Kameraları - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Lilin'den Yeni Plaka Tanıma Kameraları

Edge LPR kameralar, otoparklar için uygun maliyetli bir plaka tanıma sistemi sunuyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Lilin'den Yeni Plaka Tanıma Kameraları
LILIN kenar LPR kameraları piyasaya sürdü

LILIN , ev, apartman ve otopark otomasyonu için yerleşik, kenar plaka tanıma algoritmasına sahip ZSR8122LPR ve SG1122LPR plaka okuma kameralarının piyasaya sürüleceğini duyurdu.

LILIN Navigator VMS'nin plaka tanıma alanındaki başarısından sonra, şirket, otopark otomasyonu için ZSR8122LPR ve SG1122LPR kameraların piyasaya sürüleceğini duyurdu. ZSR8122LPR modeli esnek kurulum için 2.8-12mm ve 7-22mm iki lens seçeneğine sahip olarak geliyor. Yeni plaka tanıma sistemi, kurulum maliyetini düşürmek için bir PC olmadan da kurulabiliyor.

Dahili LPR (plaka tanıma) algoritması ile donatılan ZSR8122LPR ve SG1122LPR kameralarda, bir kapıyı tetiklemek için izin verilenler listesi, beyaz liste ve ziyaretçi listesi gibi listeler oluşturulabiliyor. Kameraların SmartEvent özelliği ile dijital giriş/ çıkış, FTP ve e-posta kuralları programlanabiliyor.

Tanınmayan ve kirli plakalar olması durumunda, kullanıcı tanıma için plaka eşleme tablosunu manuel olarak düzenleyebiliyor. Otomasyon için erişim listeleri kameralara indirilebiliyor. LILINViewer iOS ve Android uygulamaları ile bir ziyaretçi plakası tanındığında video ve iki yönlü iletişim sağlanabiliyor. Kullanıcılar, LILINViewer uygulamaları aracılığıyla araç için kapıyı açabiliyor.

Otoparklar dışında bireysel kullanıcılar için de otopark çözümleri sunan LILIN, PMH-LED116 LED ekranı ve plaka tanıma kamerası entegrasyonu ile kullanıcılara park rehberliği sağlıyor. Kamera tarafından tespit edilen araç, konut sahibine bildirim olarak gönderiliyor ve LED ekran aracılığıyla araç görüntülenebiliyor. LED ekran ayrıca, sürücü plakası tanıma dışında sürücüye park yardımı da sağlayabiliyor.

LILIN ağ video kayıt cihazları ve plaka tanıma kameraları, maliyetli video kayıt ve tanıma sistemleri için sorunsuz bir şekilde entegrasyon sunuyor. Plaka numaralarından alınan enstantaneler NVR içinde saklanıyor.

LILIN Ürün Müdürü Steve Hu şöyle söylüyor: ’’LILIN ZSR8122LPR ve SG1122LPR'yi ile plaka tanıma sistemindeki maliyet sorununu çözmek için çok mutluyuz. Edge LPR kameramız kapı kontrolü için otomasyon sağlayabilir. Bu hem firmalar hem de müşterileri için bir kazan-kazan durumu. "





  


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın