Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Honeywell VESDA-E Duman Tespit Sistemini Duyurdu - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Honeywell VESDA-E Duman Tespit Sistemini Duyurdu

Yeni dedektör, çok erken yangın uyarısı gerektiren ortamlar için öneriliyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Honeywell VESDA-E Duman Tespit Sistemini Duyurdu
Honeywell, bir yangın gelişmeden önce dumanı algılama ve raporlama kapasitesine sahip gelişmiş duman algılama teknolojisine sahip, akıllı VESDA-E cihazını duyurdu. Yeni teknoloji ek donanım veya kablolama gerektirmeden ticari binalarda en çok kullanılan yangın panellerinin bazılarıyla entegre edilebiliyor.

Akıllı VESDA-E yangın dedektörü, bir yangın panelinin Sinyal Hattı Devresi (SLC) döngüsünde bulunuyor ve doğrudan NOTIFIER ve Gamewell-FCI gibi yangın sistemleri ile iletişim kurabiliyor. Geleneksel nokta dedektörlerinin aksine, VESDA-E'nin patentli teknolojisi aktif olarak çevreden gelen havayı çekerek, bina personelini potansiyel yangınlar gelişmeden önce bilgilendirebiliyor. Yeni ürün çok erken yangın uyarısı gerektiren, ayrıca rutin bakım ve servis işlemlerinin günlük operasyonları bozacağı yüksek güvenlikli ortamlar için öneriliyor.

Honeywell'in 2016 yılında Xtralis'ten satın aldığı VESDA ürün portföyü, telekomünikasyon ve veri merkezi uygulamalarında yaygın olarak kullanılan gelişmiş bir duman algılama teknolojisi sunuyor.
  


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın