Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Wisenet Q Serisi Kamera ve NVR - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Wisenet Q Serisi Kamera ve NVR'ler

Q serisi, basit ve temel özellikler sunan uygun fiyatlı profesyonel bir ürün grubu olarak dikkat çekiyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Wisenet Q Serisi Kamera ve NVR'ler
Hanwha Techwin’in küçük ve orta ölçekli uygulamalar için konumlandırılan Wisenet Q serisi, basit ve temel özellikler sunan uygun fiyatlı profesyonel bir ürün grubu olarak dikkat çekiyor.

Yenilenen Wisenet Q serisi, perakende, bankacılık, ofisler, nakliye ve daha fazla uygulama dahil olmak üzere uygun fiyata net görüntü kalitesi arayan müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamak için 24 adet iç ve dış mekan dome kamera ile sunuluyor. 2MP ve 4MP çözünürlüklerde mevcut olan Q serisi güvenlik kameraları, aşağıdakileri yenilikçi özellikleri içeriyor.
  • Motorlu ve manuel değişken odaklı lenslerin yanı sıra çoklu lens seçenekleri (2.8mm ila 6.0mm lens)
  • Dikey şekilli alanları izlemek için koridor görünümü
  • WiseStream ve H.265 ile geliştirilmiş bant genişliği verimliliği (WiseStream teknolojisi ve yüksek verimli video kodlama H.265 kullanarak bant genişliği verimliliği, mevcut H.264 teknolojisine kıyasla% 75'e kadar artırılabiliyor.)
  • Odak saptama - Bir görüntünün odak dışında olduğunu algılamaya yardımcı olur
  • True 120dB WDR (geniş dinamik aralık).
  • Tüm Q serisi kameralarda yerleşik IR
  • PoE

Wisenet Q Serisi NVR'ler

Yeni QRN NVR modelleri ofisler ve perakendeciler gibi daha küçük kurulumlar için yüksek performanslı ve uygun maliyetli kayıt çözümleri sunuyor. Kullanıcılar, yeni Q serisi PoE NVR'leri (Ağ Video Kayıt Cihazları) ile birlikte Wisenet Q serisini kullanarak hem kurulum maliyetlerinden hem de zamandan tasarruf edebiliyor. PoE portları, her kamera için ayrı güç kablosu veya harici bir PoE anahtarı ihtiyacını ortadan kaldırıyor.

Yeni NVR'ler, HDMI portları üzerinden UHD 4K ekran görüntülerini destekleyebiliyor. Böylece kullanıcılar, dört modda 4 x 1080P görüntüleme alternatifine sahip oluyor.

Q serisindeki güvenlik kamerası modelleri gibi QRN NVR modelleri de yüksek çözünürlüklü görüntüler için bant genişliğini ve depolama verimliliğini artırmak için Hanwha'nın WiseStream sıkıştırma teknolojisini destekliyor. QRN-410S 4 kanallı modellerin her biri 40Mbps ağ kamerası kayıt kapasitesiyle geliyor. 8 kanallı QRN-810S modelleri 80Mbps'ye kadar kayıt yapabilirken, 16 kanallı QRN-1610S modelleri 128Mbps'ye kadar kayıt yapabiliyor.

Yeni QRN NVR'leri kameraların meta verilerini kullanarak, arşivlenen videoların arama yöntemlerini geliştirebiliyor. Kullanıcılar meta verileri Smart Search, Virtual Lines ve Enter / Exit kutuları ile arayabiliyor. Bu özellikler, herhangi bir hareketle ilgili olayları aramak için gereken süreyi azaltmak için kombinasyon halinde kullanılabiliyor.

Yakalanan görüntülerin NVR'lerden herhangi birine aktarılmasını engelleyen geçici bir ağ arızası olması durumunda, Otomatik Kurtarma Yedekleme (ARB) özelliği, ağ bağlantısı yeniden kurulduğunda ilgili kameraların SD kartındaki eksik görüntüleri otomatik olarak ve kesintisiz olarak yüklüyor. Böylece önemli olayların kaydında, herhangi bir boşluk olmaması sağlanıyor.

QRN NVR'lar, bağlı kameraların her biri için bir QR kodu kullanarak Wisenet Mobile App'in en son sürümüne bağlanabiliyor. NVR'ler, akıllı telefonla QR kodunu tarayarak kolayca Wisenet Mobile App listesine eklenebiliyor.

Sensörler, hareket algılama ve / veya giriş / çıkış yönü, sanal çizgi ve kamera çözünürlüğü dahil olmak üzere çeşitli analizler tarafından tetiklenen bildirimler, Wisenet Mobile App üzerinden yetkili kullanıcılara otomatik olarak iletiliyor.

Wisenet ağ kameraları verimliliğini en üst düzeye çıkaran ve sistemlerini sorunsuz bir şekilde izleme, genişletme ve ölçeklendirme seçeneği sunan QRN NVR'leri, kolay kullanımlı ve ölçeklenebilir bir yazılım çözümü olan Wisenet WAVE VMS (Video Yönetim Yazılımı) ile tamamen uyumlu olarak çalışıyor.

Eylül ayında piyasaya sürülmesi beklenen Wisenet Q serisi GSX 2018'de tanıtılacak.


 


Bu Haberin Yorumları ( 1 )
eskiden güzel kampanyalar yaparlardı. şimdi kampanyalardan ses yok




Yorum Yazın