Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Honeywell Estetikten Ödün Vermeyen Yeni Dedektör Ailesini Tanıttı - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Honeywell Estetikten Ödün Vermeyen Yeni Dedektör Ailesini Tanıttı

Honeywell, Fire markasına eklediği yeni adresli duman ve ısı algılama cihazlarını tanıttı.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Honeywell Estetikten Ödün Vermeyen Yeni Dedektör Ailesini Tanıttı
Honeywell, Fire markasının en yeni üyeleri olan adresli duman ve ısı algılama cihazlarını tanıttı. Yangın dedektörleri modern binalarda yaygın olarak kullanılan sentetik materyalleri içeren yangınların tespitini sağlarken, yanlış alarmlara karşı geliştirilmiş sistem güvenilirliği sunuyor..

Honeywell Ev ve Bina Teknolojileri, Fire Americas'ın Genel Güdürü Samir Jain, “Honeywell'in en yeni yangın algılama cihazları, modern inşaat yöntemleri ve yangın güvenliği konusundaki en son teknolojileri takip ediyor. Dünya çapında 10 milyondan fazla binaya hizmet veren bir marka olarak müşterilerimize ve son kullanıcılara odaklanıp cihazlarımızı yeniden tasarladık. Tüm yangın markalarımızdaki ürünlerimiz, güvenlikten ödün vermeden daha düşük bir sahip olma maliyeti ile kolay kurulum ve kullanım sunuyor. ” diyor.

Adreslenebilir dedektörler bir yangın alarm kontrol paneline bağlanıyor ve cihaza bir adres atanıyor, böylece alarm kaynağı daha kolay bulunabiliyor. Yeni adreslenebilir dedektör serisi çeşitli aksesuarların yanı sıra foto, termal ve ısı dedektörlerini de içeriyor.

Honeywell adreslenebilir duman dedektörleri ve aksesuarları, ofisler, oteller, okullar, havaalanları, hastaneler, yüksek binalar, perakende, stadyumlar, askeri binalar ve daha fazlası dahil olmak üzere ticari binalar için konumlandırılıyor. Kullanım kolaylığı için tasarlanan spot tipi dedektörleri geniş renk seçeneği ve estetik hatlarıyla her türlü ortama uyacak şekilde çağdaş estetik ihtiyaçlarını destekliyor.

Honweywell’den yapılan açıklamaya göre daha yüksek hassasiyet sunan kombine karbon monoksit detektörleri de dahil olmak üzere çeşitli özel dedektörler önümüzdeki aylarda piyasaya sunulacak.



 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın