Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Yeni Valerus VMS, NVR Failover Özelliğiyle Birlikte Geliyor - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Yeni Valerus VMS, NVR Failover Özelliğiyle Birlikte Geliyor

Vicon, en popüler VMS çözümünün yeni sürümünü duyurdu.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Yeni Valerus VMS, NVR Failover Özelliğiyle Birlikte Geliyor
Gözetim ve erişim kontrol yazılımı, donanım ve bileşenlerinin tasarımcısı ve üreticisi Vicon, popüler istemci VMS çözümünün en son sürümü olan Valerus 18.2’i duyurdu.

Valerus 18.2 sürümünün yeni özellikleri arasındaotomatik NVR failover, dış olaylara yanıt verebilen geliştirilmiş kurallar motoru, sistem erişim yetkileri için daha sıkı denetimler ve ağ çapında günlük toplama ve raporlama yer alıyor. Yeni sürüm ayrıca, yakında piyasaya sürülecek olan ve gerçek zamanlı olay tespit, video arama ve iş zekası uygulamaları sunan video analiz çözümü Valerus SmartAnalytics'i de destekliyor.

Valerus'un yeni NVR failover seçeneği, yöneticilerin ağ içinde bir veya daha fazla NVR'nin birincil NVR'ları desteklemek için ayrılmış yük devretme birimleri olarak tanımlandığı "yük devretme kümeleri" oluşturmasına olanak tanıyor. Failover NVR'leri, kümeler içindeki birincil NVR'leri otomatik olarak devralarak, orijinal NVR çalışmaya geri dönene kadar tüm kamera ve sistem ayarlarını koruyor.

Valerus SmartAnalytics'in Valerus 18.2 kullanıcıları için bir seçenek olarak eklenmesi, VMS platformuna güçlü, entegre analitik yetenekler getiriyor. Valerus SmartAnalytics motoru, canlı aksiyon uyarıları, olay sonrası arama ve iş zekası trend analizi sağlamak için AI algoritmalarına dayanan tespit kuralları uyguluyor. Valerus SmartAnalytics, birden fazla kaynaktan gelen videoyu paralel olarak analiz edebiliyor ve farklı kameraların tespit kurallarını birleştirerek karmaşık tespit senaryolarına olanak tanıyor. Her bir kameraya sınırsız analitik kural kombinasyonu uygulanabiliyor. Olaylar ve arama araçları, sistem operatörleri için basitleştirilmiş bir deneyim sağlayan Valerus arayüzünden görüntülenebiliyor.

Valerus, basitleştirilmiş ama daha güçlü bir sistem konfigürasyonu için işlevsel bir kullanıcı arayüzü sunuyor. Yöneticiler artık harici sistemler tarafından oluşturulan olaylara yanıt olarak çok adımlı otomatik eylemler oluşturmak için Valerus kuralları motorunu kullanabiliyor Örneğin, entegre bir LPR sisteminin kara listeye alınmış bir aracın tanımlanması, Valerus'un ilgili kameraları devreye alarak, operatörlere bir metin uyarısı göndermesini ve hızlı bir şekilde yanıt verilmesini sağlayabiliyor. Yapılandırma arayüzü yük dengelemeyi basitleştirerek, kameralarla NVR’ler arasında taşımayı kolaylaştırıyor. Yeni sürüm cihaz ile kaynak ekranları arasında geçiş yapmak için ek gezinme düğmeleri de sunuyor.

Valerus SmartAnalytics modülleri, 2018’in son çeyreğinden itibaren, Valerus Enterprise 18.1 sürümüne sahip kullanıcılara sunulacak. Şu anda Valerus Pro veya Core seviye kullanıcıları ise kameraların yeniden yüklemesi veya donanım değişimi gerekmeden Enterprise'a kolayca geçebilecek.




 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın