Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Netgear Yeni Smart Cloud Switch Serisini Duyurdu - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Netgear Yeni 52 Port Smart Cloud Switch Serisini Duyurdu

Insight uygulaması veya Insight Cloud portalı tarafından yönetilen yeni switchler, uzagelişmiş güvenlik işlevleri ile her yerde kolay kurulum sağlıyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Netgear Yeni 52 Port Smart Cloud Switch Serisini Duyurdu
Insight uygulaması veya Insight Cloud portalı tarafından yönetilen yeni switchler, uzak / bulut izleme, yönetim ve gelişmiş güvenlik işlevleri ile her yerde kolay kurulum sağlıyor.


Netgear, iki yeni 52 portlu Smart Cloud switch serisinin piyasaya sürüleceğini duyurdu. Insight uygulaması veya Insight Cloud portalı tarafından yönetilen bu yeni switchler uzak / bulut izleme, yönetim ve gelişmiş güvenlik ile her yerde kolay kurulum imkanı ile dikkat çekiyor. Insight Smart Cloud GC752X ve GC752XP modelleri, ilk 52 portlu gigabit switch olarak 2 SFP ve 2 SPF+ 10G portlarıyla geliyor.

Netgear , SMB Başkan Yardımcısı Richard Jonker “Bu çok yönlü yeni Akıllı Bulut switchler bulut tabanlı uygulamaların kullanımını kolaylaştıracak. Daha büyük işletmeler ve okullar tüm Insight switchlerin erişim noktalarını ve ReadyNAS cihazlarını yönetmek için yerinde, Cloud veya mobil cihazlardan yararlanabilir. GC752X ve GC752XP akıllı Cloud anahtarlarımız, kritik altyapınızı güçlendirmek için ek donanım veya iş açısından büyük bir BT personeli gerektirmez. ” diyor.
Insight Smart Cloud switchleri her yerden yapılandırma ve yönetim sunan NETGEAR'ın ilk switch serisi olarak, mobil cihazlardan ya da tabletten Insight uygulamasını ya da PC, Mac veya tabletten Insight Cloud Portal'ı kullanarak Insight Managed Switch'ler hızlı bir şekilde kurabiliyor ve yönetebiliyor.

Uzaktan bulut yönetimi, şık tasarımı, gigabit ethernet, 1G SFP ve 10G SFP + fiber bağlantı noktaları ile Insight Managed Smart Cloud Switch'ler, herhangi bir ortam için çok yönlü bir switch alternatifini sunuyor.
   


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın