Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
TRENDnet, Yeni 4K NVR Serisini CEDIA Expo'da Tanıtacak - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

TRENDnet, Yeni 4K NVR Serisini CEDIA Expo'da Tanıtacak

Yeni 4K NVR serisi 8 ve 16 kanallı iki modelden oluşuyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
TRENDnet, Yeni 4K NVR Serisini CEDIA Expo'da Tanıtacak
TRENDnet, CEDIA Expo 2018'de sergieyeceği en yeni H.265 HD POE 4K NVR serisini duyurdu.4K NVR serisi hem 8 hem de 16 kanallı modellerde geliyor.  H.265 HD PoE + NVR'lerin, tüm kanallarda veya bir 4K UHD kamera kanalında eşzamanlı 1080p HD videoyu görüntüyü destekliyor.

TRENDnet'in H.265 HD PoE + NVR'leri, HEVC (H.265) video sıkıştırma özelliği sayesinde, video kalitesini korurken daha iyi sıkıştırma verimliliği ile video akışını artırıyor ve 4K/ 8K UHD video dosyalarını saklamak için uygun hale getiriyor.




TRENDnet'te yöneticilerinden Evan Davis, “Bant genişliğinin olduğu kısıtlı ağ bağlantıları için daha yüksek kaliteli videolar elde etmek, özellikle güvenlik sisteminize 4K ve 8K kameralar eklerken önemli bir hale geliyor. Kullanıcılar mevcut standart H.264 kodlamasına kıyasla H.265 kodlaması ile % 40-50 bant genişliği tasarrufu sağlayabilirler.” diyor.

TRENDnet’e göre bağımsız H.265 HD PoE + NVR'lerin, tüm kanallarda eşzamanlı 1080p HD videoyu ya da bir 4K UHD kamera kanalını ve diğer tüm kanallarda eşzamanlı 720p HD videoyu izlemeyi destekliyor. Her iki NVR'de tüm kanallarda eşzamanlı 4K UHD video kaydı bulunuyor. Ayrıca eski kameralara sahip kullanıcılar için H.265 ve H.264 kodlamaları da destekleniyor.

8/16 kanala sahip her iki 4K NVR, ONVIF uyumlu olarak geliyor ve TRENDnet PoE kameraları otomatik tanıyor. NVR'lerin her biri gelişmiş video oynatma özelliğine, 12TB'ye kadar depolama kapasitesine sahip iki adet 3,5 ”SATA II yuvası, uzaktan kumandalı video görüntüleme için raf tipi donanım ve ücretsiz mobil uygulamalar içeriyor.

TRENDnet 4K NVR Özellikleri

8 Kanallı H.265 1080p HD PoE + NVR, TV-NVR408

  • Bağımsız 8 kanallı HD PoE + ağ video kaydedici
  • 8 adede kadar TRENDnet PoE kamera oynatma
  • ONVIF uyumlu
  • H.264 ve H.265 desteği
  • Bir aydan fazla sürekli 1080p HD video kaydı
  • PoE + güç: 80W

16 Kanallı H.265 1080p HD PoE + NVR, TV NVR416

  • Bağımsız 16 kanallı HD PoE + ağ video kaydedici
  • Takma ve 16 adete kadar TRENDnet PoE kameraları oynatma
  • ONVIF uyumlu
  • H.264 ve H.265 desteği
  • Yaklaşık bir ay kesintisiz 1080p HD video kaydı
  • PoE + güç: 150W



Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın