Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Identiv, Microsoft Minidriver için sertifikalı PKI uygulamasını başlat - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Identiv, Microsoft Minidriver Uyumlu Yeni Kart Serisini Duyurdu

Identiv, yüksek güvenlikli kimlikportföyüne uTrust MD Akıllı Kart serisinin eklendiğini duyurdu.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Identiv, Microsoft Minidriver Uyumlu Yeni Kart Serisini Duyurdu
Identiv, yüksek güvenlik sunan kimlik portföyüne uTrust MD Akıllı Kart serisinin eklendiğini duyurdu. Basitleştirilmiş fiziksel ve mantıksal erişim kontrolü için kapsamlı bir çözüm sunan Identiv'in uTrust MD Akıllı Kartların, Microsoft Minidriver ortamları için şirketin ilk sertifika tabanlı PKI (Public key infrastructure) kimlik doğrulamasına sahip olma özelliği bulunuyor.

uTrust MD Akıllı Kartlar, bilgisayar güvenliği uygulamaları için standartlara uygun ve kullanıma hazır olarak sunuluyor. Microsoft Windows işletim sistemine entegre bir şifreleme hizmeti sağlayıcısı olan Microsoft Akıllı Kart Tabanlı CSP ile tam uyumlu olan Minidriver uyumlu akıllı kartlar, Windows Etki Alanı Oturum Açma, Sanal Özel Ağ (VPN) ve Outlook dahil olmak üzere e-posta imzalama ve şifreleme, güvenli web erişimi ve Kablosuz LAN kimlik doğrulaması gibi Microsoft uyumlu güvenlik uygulamalarını destekliyor. Uyumluluk sayesinde çeşitli akıllı kart yönetim sistemleri (CMS) ve Sertifika Yetkilileri (CA) için destek de sağlanıyor.

Identiv Ürün Direktörü Stephane Ardiley "Identiv'in yeni nesil UTrust MD Akıllı Kartları, piyasadaki çok özel bir gereksinimi karşılayarak, Microsoft Windows'daki herhangi bir akıllı kart dağıtımını basitleştiriyor. Bu kartlar IT güvenliğini sağlıyor. Küçük ve orta ölçekli kuruluşlarda, çalışanların bilgisayarlarının yanı sıra ağlarındaki verileri korumak için akıllı kimlik kartı isteyen departmanlar için ideal bir kullanım alanı sunuyor.’’ diyor.

Akıllı kartlar, kullanıcının bilgisayarına yüklenmesi gereken bir Minidriver kitaplığı tarafından tanınıyor. Yükleme, standart bir Windows güncellemesi veya yükleyici aracılığıyla kullanılabiliyor. Trust MD Akıllı Kartlar, HID Prox, Casi, Indala, MIFARE Classic, MIFARE DESFire ve çeşitli eski teknolojilerle uyumlu olarak geliyor.

 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın