Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Otonom Güvenlik Robotu Jack İle Tanışın! - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Otonom Güvenlik Robotu Jack İle Tanışın!

Robot Jack, gelişmiş Invictus PTZ kamerası ile gelişmiş, otonom görüntüleme sunuyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Otonom Güvenlik Robotu Jack İle Tanışın!
Dünya çapında robotik teknolojileri ile bilinen TBC-France, gelişmiş güvenlik robotu ‘’Jack ‘’ için 360 Vision Technology'nin yeni Invictus all-in-one PTZ kamerasını kullanıyor. İlk gösterisini geçtiğimiz Haziran ayında Paris’te düzenlenen Eurosatory uluslararası Savunma ve Güvenlik sektörü ticaret gerçekleştiren robot Jack, gelişmiş devriye operasyonlarında tercig ediliyor.

Avrupa'da geliştirilen robot Jack, büyük açık veya kapalı depolar, limanlar, endüstriyel kompleksler, gaz ve petrol tesisleri, güneş enerjisi istasyonları, hapishaneler veya askeri alanlar gibi hassas sitelerin canlı gözetimi için güvenlik şirketlerine etkili bir çözüm sunuyor. Dayanıklılık standartlarını zorlayan Jack, özellikle kritik alanların güvenliğini geliştirmek için kullanılıyor.

Otonom bir gözetim ve müdahale sunan Jack, gelişmiş mobilite, engel algılama yazılımı, gömülü yapay zeka ve güvenli iletişim teknolojileri ile destekleniyor.
Robot Jack’in en önemli bileşenlerinden biri olan ‘’gözleri’’ için 360Vision tarafından üretilen Invictus PTZ kamera kullanılıyor. Yüksek görüş kalitesini sağlamak için tercih edilen Invictus, robot Jack'in komuta yazılımına kolayca entegre edilerek, Sirius LED aydınlatma ve ultra düşük ışıklı Full HD 1080P renkli / mono görüntüleme sunuyor.

Jack'in bileşenlerinin neredeyse tamamı Fransa, Avrupa ya da NATO ülkelerinde üretiliyor. TBC-France’dan Mathilde Bravais şöyle diyor: “ Arazi robotuna yerleştirilebilecek kadar dayanıklı ve yüksek performanslı bir kamera aradık. Invictus kamerada karar kıldık, çünkü tüm kriterlerimizi karşıladı. 360 Vision Teknolojisinin sadece kamera üreten ve alanında uzmanlığını gösteren uzman bir şirket olduğunu gördük. Invictus kamera, Jack için önemli bir bileşen. Robot bir şey tespit ederse, Invictus sahadaki güvenlik görevlisinin gözü oluyor. Bu da Jack'in hassas bir şekilde görmesini sağlıyor.

Robot Jack'in son geliştirmeleri sayesinde, saatte 18 km hıza kadar otonom mobil gözetim ve insan algılamalı entegre video analitiği sunuyor.
Tüm arazi türlerinde, durum bilgisi ve alarm aktivasyonu için mevcut güvenlik sistemleriyle entegre edilen Jack, yeni geliştirmeler sayesinde müdahale sürelerini kısaltarak, işletme maliyetlerini azaltması ve personel risklerini en aza indirmesi hedefleniyor.

360 Vision Teknolojisinin İş Geliştirme Direktörü Mark Rees, “Robot Jack, yeni güvenlik çözümlerinin artan farkındalık düzeylerini sağlamaya yönelik yönünü çarpıcı bir şekilde gösteriyor. Hızlı kurulum, IP67 sertifikası ve sağlam yapı kalitesi için en son ONVIF 2.4 Profil Scompliant protokolüne sahip Invictus kameranın, Jack'i her ortamda güvenilir performans için sağlaması için seçilmesini memnuniyetle karşılıyoruz.” diyor.


  


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın