Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Dahua ve Milestone'dan Sunucular İçin Yeni İşbirliği - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Dahua ve Milestone'dan Sunucular İçin Yeni İşbirliği

Dahua, EVS IPSAN kaydedici ve ES sunucularının Milestone XProtect VMS ile uyumlu hale getirildiğini duyurdu.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Dahua ve Milestone'dan Sunucular İçin Yeni İşbirliği
Dahua, EVS7000 & EVS5000 serisi IPSAN kayıt cihazlarının yanı sıra ES512 ve ES311 Serisi sunucularının Milestone XProtect Video Yönetim Yazılımı ile uyumlu hale getirildiğini duyurdu. İşbirliği ile Milestone kullanıcıları artık Dahua’nın bütçe dostu IPSAN depolama çözümlerini ve yüksek performanslı sunucu ürünlerini kullanabilecek.

Dahua EVS, orta ölçekli ve son teknoloji IP video gözetim uygulamalarının gereksinimlerini karşılamak için tasarlanmış ve geliştirilmiş bir Hibrid SAN ürünü olarak biliniyor. Dahua’nın doğrudan video akış teknolojisi ile entegre olan EVS, herhangi bir kayıt sunucusuna ihtiyaç duymadan bağımsız olarak video erişimi, kayıt ve yönetim işlemlerini yapabiliyor. Böylece gözetim sistemini basit ve uygun bütçeli hale getiriyor. EVS hibrid bir depolama ürünü olarak, standart IPSAN depolama çözümlerinde de kullanılabiliyor. Milestone XProtect Video Management Software (VMS) sunucusu ile entegre edilen IPSAN serisi, esnek ve düşük maliyetli bir video depolama çözümü sağlıyor.

Dahua’nın Intel Xeon işlemcili ES serisi sunucuları modüler tasarımı ile kullanıcılarına yüksek performans, yüksek güvenilirlik, daha düşük güç tüketimi ve optimum ısı yayılımı sağlamayı amaçlıyor. ES512 sunucu, Milestone XProtect Video Yönetim Yazılımı (VMS) ile yüksek bir uyumluluk sağlayarak, aynı zamanda yüksek performanslı bilgi işlem ve diğer iş uygulamaları için esnek yapılandırma seçenekleri sunuyor.

Dahua sunucular ve depolama çözümlerine ek olarak IPC, PTZ, NVR, XVR ve termal kameraların tamamında Milestone platformuna entegrasyon bulunuyor.




Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın