Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
IP Görüntülü Kapı Sistemleri İle Gayrimenkullerinize Değer Katın - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

IP Görüntülü Kapı Sistemleri İle Gayrimenkullerinize Değer Katın

IP görüntülü kapı giriş sistemleri emlak projeleri için kârlı bir yatırım aracı haline geliyor!

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
IP Görüntülü Kapı Sistemleri İle Gayrimenkullerinize Değer Katın
IP görüntülü kapı giriş sistemleri, kolaylık ve bütünleştirici özellikler gibi çeşitli faydaları nedeniyle dünya çapında her geçen gün pazar payını artırıyor. Günümüz kapı teknolojilerindeki yenilikler, sadece güvenlik ve erişim kontrolü açısından değil farklı sektörler için de cazip fırsatları da beraberinde getiriyor.
Sesli ve görüntülü kapı sistemleri alanında öncü markalardan biri olan Fermax resmi blog sayfasında, IP görüntülü kapı giriş sistemlerinin emlak projeleri için nasıl kârlı bir yatırım aracına dönüştüğüne dikkat çekiyor.

Fermax'a göre, IP görüntülü kapı giriş sistemleri kurulum kolaylığı da dahil olmak üzere kullanıcılarına çeşitli faydalar sunuyor. IP teknolojilerinin güç kaynağı olarak Etherneti kullanması, cep telefonlarından NVR'lara kadar, ağ üzerindeki diğer cihazlarla iletişim kurabilmesi ya da entegre edilebilmesi, kullacılar açısından önemli, avantajlar sağlıyor.

Evdeyken her an bir güvenlik sistemine sahip olmak isteyenler için mükemmel bir çözüm olarak sunulan IP görüntülü kapı giriş sistemleri, herhangi bir çağrıyı monitöre ya da kapı telefonuna geçmeden cevap vermeyi sağlayan bir sistem sunarak yüksek konfor sunuyor. Entagrasyon alanındaki esnekliğe de vurgu yapan Fermax, IP video kapı giriş sistemleri IP kayıt cihazları, ev otomasyon sistemleri ve diğer uygulamalar ile entegre edilebileceğinin de altını çiziyor.
Fermax’a göre tam kontrol sağlayan IP sistemler, sadece binaların değil, tek tek aileler açısından da evdeki güvenliği ve verimliliği artırıyor.

Gayrimenkul projeleri için karlı bir yatırım


Fermax'a göre, IP görüntülü kapı sistemleri yukarıda belirtilen özellikleri ile düşünüldüğünde, büyük bina projeleri için oldukça düşük maliyetli bir çözüm sunuyor.  IP kapı giriş sistemlerinin, ev otomasyonu, erişim kontrolü, video gözetimi veya üst düzey çözümler ile entegrasyon gerektiren projeler için geniş bir uygulama alanı olduğuna dikkat çeken blog, teknolojinin farklı bir yönüne de dikkat çekiyor.

Fermax, yeni teknolojileri hızla benimseyen yeni nesil ev sahipleri açısından, gelişmiş IP görüntülü kapı giriş sistemine sahip olan gayrımenkullerin daha fazla tercih edildiğini söylüyor. Dijital ihtiyaçlarına göre modern ve yenilikçi hizmetler talep eden yeni nesil ev sahiplerinin eğilimlerine dikkat çeken yazıda, gayrımenkul projelerinin IP sistemler sayesinde farklı bir pazarlama stratejisine sahip olabilecekleri vurgulanıyor.

Görüntülü kapı giriş teknolojilerinin, telekomünikasyondaki ve sosyal alışkanlıklardaki değişikliklerin yanı sıra, insanların daha fazla rahatlık, güvenlik ve yenilik sahibi olma arzusuna paralellik taşıdığının altını çizen Fermax, LYNX serisi IP video kapı giriş ürünlerini örnek olarak gösteriyor. Şirkete göre bu serideki IP cihazların fiyat aralığı diğer sistem terminallerinden daha pahalı bir yatırım gerektirmesine rağmen, LYNX projede maliyet tasarrufu sağlayarak, gerekli kablolamayı, gerekli iş gücünü ve daire başına düşen harcamaların amortismanını azalttığı iddia ediliyor.

Yazıya göre, IP video kapı giriş sistemi markası seçmek büyük önem taşıyor. Her bir IP video kapı giriş sistemi markasının kendine özgü özelliklere ve farklılıklara sahip olduğunu vurgulayan Farmex, sisteminin kurulumu için eğitimli teknisyenlere ihtiyacına ve bu aşamada tedarikçinin rolüne dikkat çekiyor.


 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın