Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Vanderbilt SPC Panelleri, Genetec Güvenlik Merkezi İle Entegre Oldu - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Vanderbilt SPC Panelleri, Genetec Güvenlik Merkezi İle Entegre Oldu

Genetec’ten yapılan açıklamaya göre SPC 4000, 5000 ve 6 000 serisi sistemlere destek sağlanacak.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Vanderbilt SPC Panelleri, Genetec Güvenlik Merkezi İle Entegre Oldu
Güvenlik sistemleri sağlayıcısı Vanderbilt ve IP güvenlik çözümleri sağlayıcısı Genetec yeni bir entegrasyon ortaklığı duyurdu.

İşbirliği kapsamında, Vanderbilt SPC panellerinin Genetec Güvenlik Merkezi ile entegre edildi. Artık, Vanderbilt SPC izinsiz giriş sistemi Genetec Güvenlik Merkezi uygulamasından merkezi olarak izlenebilecek ve kontrol edilebilecek. Entegrasyon kullanıcılara gelişmiş raporlama gibi faydalar da sağlayacak.

Kullanıcılara oldukça kapsamlı bir alarm yönetimi sunan ve çok yönlü bir saldırı tespit sistemi olan SPC, bulut üzerinden sağlanan entegrasyon ile ilgili aktivitelerin senkronizasyonu, izlenmesi ve raporlanması gibi çeşitli özelliklere izin verecek.

Vanderbilt Ürün Müdürü John O'Donnell, “Vanderbilt SPC sistemi güçlü bir entegrasyon platformu sağlıyor ve Genetec Güvenlik Merkezi ile entegrasyon, ortak müşterilerimizin güvenlik ve video ihtiyaçları için birleşik bir platform sunacaktır” diye açıklıyor.

Örneğin, sistem kullanıcıları, Güvenlik Masası'ndaki İzleme ve Haritalar’ı kullanarak SPC panel durumu değişikliklerini gerçek zamanlı olarak izlenebilecek. Ayrıca, SPC algılama biriminden gönderilen olaylar için çeşitli eylemler gerçekleştirebilecek veya Güvenlik Masası'ndaki saldırı tespit alanı widget'ını kullanarak izinsiz giriş algılama alanlarındaki alarmları susturulabilecek. SPC, saldırı tespit alanları ile ilgili faaliyetler hakkında raporlar da oluşturulabilecek

Genetec’ten yapılan açıklamaya göre SPC 4000, 5000 ve 6 000 serisi sistemlere destek sağlanacak.



 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın