Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Toplantı Odaları İçin Hepsi Bir Arada Görüntülü Konferans Sistemi, Dah - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Toplantı Odaları İçin Hepsi Bir Arada Görüntülü Konferans Sistemi, Dahua TS20A0

Dahua, küçük toplantı odaları için tasarlanan yeni görüntülü konferans sistemini tanıttı.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Toplantı Odaları İçin Hepsi Bir Arada Görüntülü Konferans Sistemi, Dahua TS20A0
Dahua küçük boyutlu toplantı yerleri için tasarlanan hepsi bir arada DH-VCS-TS20A0 Görüntülü Konferans Sistemini duyurdu. Uzun mesafeli görsel iletişim için ekonomik ve entegre bir sistem sunan DH-VCS-TS20A0, kompakt tasarımı, dahili HD kamerası, Wi-Fi erişimi ve güçlü uyumluluk özelliklerini benimsiyor ve kullanıcılara tüm toplantı senaryolarında yüz yüze bir deneyim yaşatıyor.

Zengin ve işlevsel özellikler

TS20A0 video konferans sistemi, Full HD PTZ kamera, codec, mikrofon ve hoparlörü bir arada bir araya getiren kompakt bir sistem olarak dikkat çekiyor. 1 / 2,7 ”2,1 MP CMOS sensör, 1080P Full HD video ve 10x optik zoom ve otomatik değişken odaklı lens gibi özelliklerle donatılan cihaz, 63 ° görüntüleme açısı sunuyor. Cihazda ayrıca, kullanıcıların eşzamanlı olarak video veya belgeleri iletmelerine ve almasına olanak tanıyan gerçek zamanlı bilgi paylaşımı da sağlanıyor.

Birden çok platform ile uyumluluk

TS20A0, harici pahalı MCU'ların (Çok Noktalı Kontrol Üniteleri) satın alınmasına gerek kalmadan Starleaf, ZOOM ve Bluejeans gibi çeşitli üçüncü taraf bulut platformlarıyla sorunsuz bir bağlantı kurarak toplantıları bulut aracılığıyla kolayca gerçekleştirilmesini sağlıyor. Ek olarak, TS20A0, USB sürücülere toplantı kaydını desteği ve daha fazla inceleme için gerçek zamanlı toplantı arşivine olanak tanıyor.

Güçlü ağ uyumluluğu ile sorunsuz deneyim

Yeni nesil H.265 kodlama teknolojisiyle donatılan TS20A0, farklı ağ gereksinimlerine uyum sağlıyor ve düşük bant genişliğindeki bağlantılarda bile yüksek kaliteli görüntüler sağlıyor. Ayrıca, ITU-TH.323 ve IETF SIP haberleşme ve A / V kodlama teknolojilerini destekleyerek, uluslararası standartlara uygun ürünlerle sorunsuz bir bağlantı kuruyor ve böylece başarılı bir global iletişimi garanti ediyor.

DH-VCS-TS20A0 Görüntülü Konferans Sistemi iletişim verimliliğini arttırmak ve ekstra operasyonel maliyetleri azaltmak isteyen kullanıcılar için ideal bir ürün olarak konumlandırılıyor.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın