Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Artık Eski Kameralarda Da Video Analiz Kullanılabilecek! - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Artık Eski Kameralarda Da Video Analiz Kullanılabilecek! AI Appliance Ön Satışa Sunuldu

Avigilion, AI Appliance ile eski kameralarda video analitiklerinin kullanılabilmesini sağlıyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Artık Eski Kameralarda Da Video Analiz Kullanılabilecek! AI Appliance Ön Satışa Sunuldu
Avigilon yapay zeka tabanlı yeni analiz platformu AI Appliance cihazını tanıttı. Yeni AI Appliance, güvenlik kamerası sistemlerine son teknoloji Avigilon Appearance Search ve video analitiği teknolojisini eklerken, müşterilerin eski sistemlerini kullanabilmesini sağlıyor.


Bir Motorola Solutions şirketi olan Avigilon, geçtiğimiz günlerde yeni Avigilon AI Appliance cihazının lansmanını yaptı. İki model olarak sunulan AI Appliance, neredeyse her IP kameraya video analizi ve Avigilon Appearance Search teknolojisini ekliyor. AI Appliance, Avigilon Control Center (ACC) yazılımına bağlandığında, müşteriler potansiyel kamera sistemlerini güçlü AI tabanlı video çözümlerine dönüştürebiliyor.

Avigilon'un Başkanı ve James Henderson , "Video analizine olan talep global olarak artıyor. Tüm güvenlik sistemleri bu teknolojiyi proaktif ve önleyici bir çözüm sunmak için kullanmalı. AI Appliance, analitik istihbaratı eksik olan eski kamera sistemlerinin büyük bir çoğunluğuna, gelişmiş video analizlerini kullanma yeteneği sunuyor." diyor.


Yüksek performans, kapasite ve esneklik için tasarlanan AI Appliance iki modelde sunulacak ve aynı zamanda Avigilon video analizi ve Avigilon Appearance Search teknolojisini destekleyen güçlü CPU ve GPU donanımına sahip olacak.

Ön siparişe açılan AI Appliance’ın bu yılın üçüncü çeyreğinde piyasaya sürülmesi bekleniyor.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın