Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Identiv, RAIN RFID İttifakına Katıldı - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Identiv, RAIN RFID İttifakına Katıldı

Şirket, RFID tabanlı perakende ve akıllı lojistik uygulamalarının önümüzdeki yıllarda pazara hakim olacağını öngörüyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Identiv, RAIN RFID İttifakına Katıldı
Fiziksel güvenlik ve güvenli kimlik tanımlaması konusunda dünya çapında bir tedarikçi olan Identiv, RAIN RFID İttifakına katıldığını duyurdu. RAIN RFID teknolojisi milyarlarca IoT cihazını birbirine bağlayan, başlıca teknolojiler arasında yer alıyor. Identiv'in RAIN RFID Alliance'a üyeliği, işletmelerin ve tüketicilerin her bir ürünü tanımlamasını, yerini tespit etmesini, doğrulamasını sağlayacak.

Identiv gelecek birkaç yıl boyunca, ultra yüksek frekanslı (UHF) transponderlerdeki büyük pazarların, envanter yönetimi ve varlık takibine ek olarak, kendi kendine ödeme noktalarının talep edildiği moda ve perakende satışları da içereceğini tahmin ediyor. Şirket ayrıca, RFID tabanlı bagaj etiketleme de dahil olmak üzere akıllı lojistik uygulamalarının daha büyük bir trend haline geleceği öngörüyor.

RAIN RFID, NFC Forumu, WiFi Alliance ve Bluetooth SIG gibi diğer kablosuz teknoloji kuruluşlarına benzer şekilde ultra yüksek frekanslı (UHF) radyo frekansı tanımlama (RFID) teknolojisinin evrensel olarak benimsenmesini destekleyen küresel bir ittifak olarak biliniyor.

RAIN, ISO / IEC'in 18000-63 olarak standartlaştırdığı GS1 UHF Gen2 protokolünü kullanıyor. Radyo frekansından türetilen bir kısaltma olan RAIN sözcüğü, RFID tabanlı verilerin internet üzerinden saklanabileceği, yönetilebileceği ve paylaşılabileceği UHF RFID ve bulut arasındaki bağlantıyı işaret ediyor. RAIN RFID teknolojisi etiketli bir öğeyi okumak ve yazmak, verileri yönetmek ve işlem yapmak için bir okuyucu kullanıyor.

Identiv'in uzmanlık alanları arasında tıbbi cihazlar, kitaplar, oyuncaklar, atletik giysiler, çabuk bozulan gıda maddeleri ve eczacılık ürünleri gibi nesneler için gömülü yüksek frekanslı (HF) ve UHF transponderlerin tasarımı ve üretimi bulunuyor.

Identiv COO’su Dr. Manfred Mueller, “RFID alanında 15 yılı aşkın bir süredir, bir milyardan fazla transponder üreten şirketimiz, pazarın ihtiyaçlarına sürekli uyum sağlamak için çalışıyor. 163 ittifak üyesi RFID'in herhangi bir endüstriye nasıl uygulanabileceğini gösterdi. RAIN RFID İttifakına katılmaktan heyecan duyuyoruz. ” diyor.
  


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın