Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
T Serisinin En Yenisi, Wisenet TNU-6320 Ağ Konumlandırma Kamerası - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

T Serisinin En Yenisi, Wisenet TNU-6320 Ağ Konumlandırma Kamerası

Hanwha Techwin, Wisenet T TNU-6320 network konumlandırma kamerasını duyurdu.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
T Serisinin En Yenisi, Wisenet TNU-6320 Ağ Konumlandırma Kamerası
Hanwha Techwin, Wisenet T kamera serisine 2 megapiksel Wisenet TNU-6320 network konumlandırma kamerasının eklendiğini duyurdu.

Zorlu ortam koşullarında yüksek çözünürlüklü görüntüleri yakalamak için tasarlanan Wisenet T serisinin yeni üyesi Wisenet TNU-6320, alüminyum döküm dış yüzeyi ile ortam sıcaklığı 55 ° C'ye kadar veya -40 ° C ila 55 ° C'ye arasındaki ortam sıcaklıklarında etkili bir şekilde çalışabiliyor.

True day/night (ICR) tasarıma sahip Wisenet TNU-6320 güvenlik kamerası, geniş bir alanı izlemek için 360 ° döndürerek programlanabiliyor ve aynı zamanda operatörlere 255'e kadar ön ayarlı pozisyonlardan seçim yapma esnekliği sunuyor.

Geniş bir özellik yelpazesi ile gelen Wisenet TNU-6320, her durumda optimize edilmiş görüntüler sağlayabiliyor. Kameranın öne çıkan özellikleri arasında değişken odaklı lens, hareketli nesneler ve araçlar üzerinde keskin kenarlar sağlayan progressive scan, 120dB'den daha yüksek performansa sahip geniş dinamik aralık (WDR), aynı anda çok parlak ve çok karanlık alanlar, defog ve dijital görüntü sabitleme yer alıyor.

Ağ kesintisi durumunda videonun otomatik olarak kaydedilmesi için SD / SDHC / SDXC bellek yuvası ve H.264 ve MJPEG sıkıştırmaya sahip olan Wisenet TNU-6320, görünme/ kaybolma, yüz algılama, kamera kurcalanması, hareket algılama ve sanal çizgi gibi geniş bir analitik yelpazesi de sunuyor.
 


Bu Haberin Yorumları ( 1 )
maşallah robot gibi druyor bunu görünce kaçar adam zaten :)




Yorum Yazın