Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Motorola Solutions, Komuta Merkezi Yazılımını Avigilon İle Birleştiriy - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Motorola Solutions, Komuta Merkezi Yazılımını Avigilon İle Birleştiriyor

CommandCentral Aware, Motorola Solutions'ın uçtan uca komuta merkezi yazılımı paketinin bir parçası olarak sunuluyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Motorola Solutions, Komuta Merkezi Yazılımını Avigilon İle Birleştiriyor
Motorola Solutions, Avigilon Control Center (ACC) video yönetim yazılımını CommandCentral Aware'e entegre ediyor. Entegrasyon kamu güvenliğinin hızla gelişen ihtiyaçları için benzersiz bir çözüm sağlamayı hedefliyor.

CommandCentral Aware, Motorola Solutions'ın uçtan uca komuta merkezi yazılımı paketinin bir parçası olarak sunuluyor. ACC entegrasyonuyla, kullanıcıların video akışları, olay ayrıntıları, uyarılar, veri haritalama ve yanıtlayıcı konumlarını içeren gerçek zamanlı tek bir kaynağa erişmesi sağlanıyor.

Motorola Yazılım Müdürü Andrew Sinclair entegrasyon hakkında yaptığı açıklamada şöyle diyor: ‘’Avigilon entegrasyonun ilk büyük adımını tamamladık. Analistler şu anda ACC videosunu merkezi kaynaktan görebiliyorlar. Ayrıca ACC'nin yapay zeka (AI) tabanlı analizlerini de entegre ediyoruz. Bu, bir kişi, nesne veya ilgilenilen araç algılandığında, video izlemeyi reaktif izlemeden otomatik proaktif uyarılara dönüştürecektir. ”

ACC'nin AI tabanlı analitiği ile olağan dışı faaliyetler tespit edildiğinde CommandCentral Aware kullanıcılarının otomatik olarak uyarılmasını sağlanıyor. Böylece videonun izlenmesi için daha az zaman harcanması ve alandaki ilk müdahalecilere yardımcı olmak için daha fazla zaman elde edilmesi hedefleniyor.



  


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın