Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Lorex, 4x Optik Motorlu Lensli 4K Kameraları Tanıttı - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Lorex, 4x Optik Motorlu Lensli 4K Kameraları Tanıttı

Lorex, FOV ayarlaması yapabilen yeni varifocal güvenlik kameralarını tanıttı.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
 Lorex, 4x Optik Motorlu Lensli 4K Kameraları Tanıttı
Lorex, yeni FOV (görüş alanı) ayarlaması yapabilen son teknoloji ürünü lenslerle donatılmış yeni varifocal güvenlik kamerası modellerini tanıttı. Kameralar, kapı veya kasa gibi belirli bir nesneye ya da alana odaklanmak için dar bir FOV'a zum yapabiliyor ya da maksimum kapsama alanı için geniş bir FOV'a uzaklaşabiliyor.

Statik bir görüş alanı sunan sabit lensli güvenlik kameraları, sınırlı bir odak aralığı ile her zaman aynı görüş alanı sunuyor. Diğer taraftan, Lorex gibi değişken odaklı lense sahip güvenlik kameraları ise kullanıcıların görüşlerini kendi amaçları için kişiselleştirmelerine olanak tanıyor.

Lorex değişken odaklı kameralar özelleştirilebilir görüş alanı elde etmek için güçlü bir optik zoom lens kullanıyor. Bu tür bir lens, kamera içinde hareket ederek, kendisi ile görüntü sensörü arasındaki mesafeyi değiştirebiliyor. Sonuç olarak, objektif sensörden ilerledikçe, daha büyütülmüş görüş alanı elde ediliyor. Optik yakınlaştırmalar, videonun kalitesini düşürmüyor. Böylece görüntünün bir bölümünü kırparak ve büyüterek “yapay” bir yakınlaştırma sağlanıyor.

Değişlen odaklı ve tamamen motorlu yeni Lorex kameralar ile eski güvenlik kameralarından farklı olarak, kullanıcıların zum işlemini ve kameranın odak noktasını ayarlamak için manuel müdahaleye gerek duyulmuyor. . Kullanıcı akıllı telefondan veya NVR üzerinden FOV ayarlamaları yapabiliyor. Kamera otomatik olarak odaklandığından odak uzaklığına bakılmaksızın her zaman net ve keskin görüntüler elde edilebiliyor.

Lorex, hem bullet hem de dome çeşitlerinde geniş bir yelpazede zoom lens güvenlik kameraları sunuyor. En yeni varifocal modellerde 4K Ultra HD çözünürlük kaydı, 4x optik zum objektif ve renkli gece görüşü özellikleri bulunuyor.

Lorex tarafından yapılan açıklamaya göre Varifocal PTZ kameralar için yeni  "Zoom ve Focus" özelliği de yakında geliyor. Bu özellik, kameranın sadece harekete değil, aynı zamanda nesneye otomatik olarak yakınlaştırıp odaklanacağı anlamına geliyor.

Lorex Başkan Yardımcısı Sufi Sulaiman, “Motorlu değişken odaklı güvenlik kameraları, mülkünüzün gözetim sistemine yeni birçok yönlülük katabiliyor. En yüksek çözünürlük, en gelişmiş zum objektif teknolojisi ve renkli gece görüşü gibi en yenilikçi özellikler sayesinde, evinizin veya işletmenizin sektördeki en iyi araçlar tarafından izlendiğini bilerek, güvenlik konforunu yaşayacaksınız." diyor.







Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın