Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Outdoor Güvenlik Kameraları Seçerken Dikkat Edilmesi Gereken 5 Şey - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Outdoor Güvenlik Kameraları Seçerken Dikkat Edilmesi Gereken 5 Şey

Açık hava güvenlik kameraları nasıl olmalı? Bu özellikler güvenliğinizi artıracak!

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Outdoor Güvenlik Kameraları Seçerken Dikkat Edilmesi Gereken 5 Şey
Açık havada kullanılan outdoor güvenlik kameraları satın alırken nelere dikkat etmeniz gerektiğini biliyor musunuz? İşte 5 maddede en iyi outdoor güvenlik kamerası seçme ipuçları!

Hava koşullarına ve darbelere dayanıklılık

Açık hava kameralarınızı etkileyen en büyük şey hava olabilir. Yağmur ve güçlü rüzgarların yatırımınıza zarar vermemesi için kamerayı hava şartlarına dayanıklı modellerden seçmelisiniz. Toza uzun süre maruz kalmak bile görüntüyü kararsız hale getirebilir, bu nedenle kameranın toza dayanıklı olması da hava sızdırmazlığının önemli bir parçasıdır. IP kameralar için dayanıklılık standardı IP koruma sınıfı ile belirlenir. Farklı IP koruma sınıfları, su, toz ve darbeye karşı farklı seviyelerde koruma sunar.

Görüntü Sabitleme

Birisi güvenlik sisteminize rağmen evinize veya ofisinize girmeyi başarabilirse, faillerin net olarak belirlemek ve herzeyi kaydettiğinizden emin olmak istersiniz. Görüntü sabitleme, bulanık görüntüleri önlemeye yardımcı olur. Ekranı gerçek zamanlı olarak görüntüleme yapıyorsanız, görüntü sabitleme özelliği, hareketli nesneleri daha net bir şekilde görmenizi sağlar.

Lens Kalitesi

Objektiflerin çözünürlüğü ve diğer teknik özellikleri sahnede ne olup bittiğine dair net bir görüntü sunmak için önemlidir. Dar ya da geniş alanların gözetimi içim farklı lenslere sahip kameraları seçmeniz gerekir. Sabit lensli kameralar dar alanları izlemek için idealken, geniş lensli kameralar ile alanın daha geniş bir görünümünü elde edebilirsiniz. PTZ kamera seçenekleri ile kamerayı uzaktan eğip döndürebilir, otomatik takip özelliği ile nesneleri veya insanları belirli bir hat boyunca takip edebilirsiniz.

Gece Görüşü

Çoğu suçlu, karanlıkta çalışmayı tercih eder. Düşük görünürlük, hareketin yakalanma şansının azalması anlamına gelir. Gece görüşlü güvenlik kameraları, suçluların bu avantajını ortadan kaldırır. Gece görüşü kameralarda dahili ya da harici IR aydınlatmalar ile sağlanabilir. Kameralar gece olduğunda belirli bir lux değerine kadar renkli seçim yapmaya devam eder. Belirlenen lux değerinin altına düşüldüğünde IR aydınlatıcılar devreye girer ve kamera otomarik olarak siyah beyaz moda geçerş 

Video Depolama

Videonuzun güvenli bir yere nakledilmesi ve saklanması için depolama birimine gereksiniminiz vardır. Kamera kayıt birimleri DVR, NVR, SD kart ya da bulut servisleri olabilir. Günümüzde, video depolama alanınızın korunması çok daha kolaydır. Videoları direkt buluta gönderebilir ve ileride izlemek üzere çevrimiçi olarak saklayabilirsiniz.
 


Bu Haberin Yorumları ( 1 )
faydalı bilgiler için teşekkürler




Yorum Yazın