Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
1 Balıkgözü Kamera = 4 Sabit kamera - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

1 Balıkgözü Kamera = 4 Sabit kamera

TeleEye, yeni MP5061E 360 ° balıkgözü kamerasını tanıttı.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
1 Balıkgözü Kamera = 4 Sabit kamera
TeleEye yeni 360 ° balıkgözü kamerası MP5061E modelini piyasaya sürdü. 6MP Sony CMOS sensör kullanan kamerada, gelişmiş denetim ve müşteri trafiğini yönetme özellikleriyle 180 ° yatay görüş açısı / 360 ° yuvarlak görünüm sunuyor.

Balıkgözü kamera ayrıca - TeleEye GN8 serisi DVR, sureSIGHT, sureGUARD ve iView HD gibi farklı profesyonel video yönetimi uygulamalarını destekliyor. Kullanıcılar sitelerini farklı platformlarda gerçek zamanlı olarak izleyebiliyor ve video herhangi bir video yönetim platformuna otomatik olarak ayarlanıyor. Ayrıca, kullanıcılar daha fazla izleme özgürlüğü sağlayan PTZ işleviyle 4 bölgesel görünümde nesneleri ve eylemleri takip edebiliyor.

1 Balıkgözü kamera = 4 Sabit kamera 


Balıkgözü kamera, dört adet geleneksel sabit kamera yerine geniş açı sağlayabiliyor. Başka bir deyişle, balıkgözü kameralar kurulum maliyeti, kablolama ve lisans ücretlerinden tasarruf anlamına geliyor. Geleneksel sabit kameraların kör nokta sorununu ortadan kaldıran balıkgözü kamera herhangi bir köşeyi kaçırmadan 360 ° bölgesel görünümler sunabiliyor.

PTZ fonksiyonlarına sahip olan yeni kamera, uzak yönlü ve zoom kontrolü yeteneği ile geliyor. Kullanıcılar, bir kameranın yönünü ve lensin konumunu fiziksel olarak değiştirmeye gerek duymadan PTZ ile her görüntüyü uzaktan kontrol edebiliyor.

Gözetim özgürlüğü

MP5061E, belirli bir zamanda belirli bir alana işaret eden dört adet geleneksel sabit kamera ile karşılaştırıldığında, üç köşeyi aynı anda izlemek ve bir odanın bir resmini izlemek için dört farklı açı sağlayabiliyor. Ayrıca, kullanıcılar PTZ ile dört resmin açılarını manuel olarak seçebiliyor. PTZ hem gerçek zamanlı hem de oynatma modunda kullanılabiliyor. Kullanıcılar TeleEye'nin yazılımı veya cep telefonu uygulamasıyla görüntüleri gerçek zamanlı olarak kaçırsalar bile, oynatma modunda önemli görüntüler için PTZ görünümü seçilebiliyor.

Balıkgözü kamera, birden fazla operatörün, 5000’den fazla sayıda video alarmı olayını işlemesine izin veren sureGUARD ve iPhone, iPad ve Android cihazlar için video izleme uygulaması iViewHD gibi farklı önemli video yönetim platformları ile sorunsuz bir şekilde çalışabiliyor. Kullanıcılar farklı video yönetim platformu aracılığıyla sitelerini istedikleri zaman istedikleri yerden izleyebiliyor.

MP5061E Özellikler
  • MP CMOS sensör
  • Maks. çözünürlük: 2160 × 2160
  • H.265 / Geliştirilmiş H.264 sıkıştırma
  • 180 ° yatay görüş açısı,
  • 360 ° yuvarlak görünüm
  • 15M IR mesafesi
  • 128 GB'a kadar TF kartı depolama
  • PoE
  • Dahili mikrofon
  • IP66 ve IK10 giriş koruması



Bu Haberin Yorumları ( 1 )
elinize sağlık




Yorum Yazın