Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Vanderbilt Yeni VR Mullion Okuyucuları Duyurdu - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Vanderbilt Yeni VR Mullion Okuyucuları Duyurdu

Yeni okuyucular zarif tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Vanderbilt Yeni VR Mullion Okuyucuları Duyurdu
Günümüzün mekanlarının estetik ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak tasarlanan Vanderbilt'in yeni VR mullion kart okuyucuları zarif dizaynı kadar kolay kurulum vr bakım özellikleriyle de dikkat çekiyor. Okuyucunun tuş takımı üzerinden sağlanan erişim ve mesajlaşma seçenekleri ile gelişmiş kullanıcı etkileşimi en üst düzeye çıkarılıyor.

Vanderbilt Pazarlama İletişimi Müdürü Ross Wilks, “Bu yeni okuyucularımız gerçekten güzel tasarım özelliklerinden biri. Okuyucuların renkleri binanın iç tasarımına, hatta şirketin kurumsal renklerine uygun şekilde ayarlanabiliyor. Ayrıca okuyucular karanlık olduğunda otomatik modda aydınlatma özelliğine de sahip. Vanderbilt VR mullion kart okuyucularının piyasadaki en ince ince tasarım özellikleriyle geliyor’’ diyor.

Tüm kart okuyucu modellerinde üç gösterge LED'i ve sesli doğrulama için çok tonlu bir sesli uyarı bulunuyor. Bu gösterge LED’lerini herhangi bir sayıda yapılandırılabiliyor. Ekran parlaklığı dahili ışık sensörü tarafından otomatik olarak ayarlanıyor.

Vanderbilt'in bu yeni okuyucusunun en önemli özelliklerinden biri olan estetik bir yana, iletişimi kesen insanlarla mücadeleye yardımcı olmak için okuyucularda yüksek düzeyde güvenli OSDP'nin (Açık Denetimli Cihaz Protokolü) bulunuyor.

Mullion okuyucular en zorlu ortamlarda yüksek performans için -40c'den + 70c'ye kadar değişen derecelerde çalışabiliyor. Okuyucularda ekstra dayanıklılık ve kalite için yüksek kaliteli çinko döküm metal çerçeve kullanılıyor.

Kart okuyucuları bir yapılandırma kartı kullanılarak kolayca yapılandırılabiliyor ve güvenli DESfire şifreleme anahtarları okuyucuya indirilebiliyor.

Vanderbilt'teki Erişim Kontrolü Ürün Hattı Müdürü Andrew Fulton, “Bugün sektördeki tüm erişim kontrol kartlarının % 90'ı kolayca kopyalanıp klonlanıyor. Kopyalanan kimlik bilgileri, sahte kimlik bilgileri ve kart kopyalayıcıları internette kolayca sipariş edilebilir. Bu durum, erişim kontrol kimliği sistemlerinin çoğunun tehlikeye ve saldırıya karşı ciddi bir şekilde savunmasızlığı konusunda artan bir farkındalık yarattı ”diye açıklıyor.

 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın