Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Rusya IDIS Güvenlik Kameralarını Tercih Etti - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Rusya IDIS Güvenlik Kameralarını Tercih Etti

45.000 kapasiteli Rostov Arenada ve 35.000 kapasiteli Kaliningrad Stadında IDIS Total Solution kuruldu.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Rusya IDIS Güvenlik Kameralarını Tercih Etti
Rusya'daki son Dünya Kupası için kullanılan stadyumlardan ikisindeki sistemlerin yükseltme projeleri için IDIS'in güvenlik teknolojisi seçildi. Hem 45.000 kapasiteli Rostov Arenada, hem de 35.000 kapasiteli Kaliningrad Stadında IDIS Total Solution kuruldu.

Statlara toplamda 3000 IP kamera kuruldu. Kullanılan kameralar arasında Full HD ve H.265 modellerini yanı sıra Akıllı UX v2.0, IR bullet kameralar, Full HD boz kameralar bir dizi PTZ kamera modelleri de yer aldı. Tüm dış mekan kameralar, Rusya'nın sert hava koşullarına dayanacak şekilde donatıldı.

Komut ve kontrol merkezinin izleme operasyonları için 50 uzak IDIS DR-8364 NVR'den gelen ve 60 günlük arşivlenmiş görüntülere erişimi sağlayan bir IDIS ultra ince çerçeve 55 inçlik video duvarı kuruldu. Yanıt merkezlerinde konuşlandırılan IDIS teknolojisi, güvenlik personelinin sağlık ve güvenlik, şüpheli davranış veya terörist tehdidi ihlallerini hızla tespit etmesine ve yanıt vermesine olanak sağladı.

Ayrıca, herhangi bir hata durumunda hayati öneme sahip, kayıtlı verilerin kaybını önlemek için IDIS Kritik Yük Devretme sistemi de kuruldu. Sistem, şebeke kararsızlığı, ağ arızası, depolama hatası, kayıt cihazı donanım hatası ve güç kaynağı arızası durumunda kaydın devamlılığını sağlamak için otomatik olarak devreye giriyor ve hiçbir veri kaybedilmiyor.

IDIS Global İş Bölümü Başkanı Joon Jun “IDIS gözetim sistemi, stadyumun içine ve çevresine yerleştirildi ve güvenlik kontrolörlerine saha ve çevre sınırları hakkında tam bir genel bakış sağladı. İleri teknolojimiz, yetkisiz girişleri önleyerek güvenliği sağlamaya yardımcı oldu. Marka güvenilirliğimizin ve ürün istikrarımızın dünya sahnesinde tanınmasından gurur duyuyoruz. Bu önemli mekanlarda binlerce ziyaretçiyi korumak için, su ve toz geçirmez işlevlere sahip yüksek çözünürlüklü güvenlik kameraları ve ağ dengesizliği durumunda veri kaybını önleyen bir çözüm de dahil olmak üzere en güvenilir teknolojiyi kullanmak çok önemliydi.” dedi.





Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın