Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
BCDVideo, yeni erişim kontrol sunucuları ve iş istasyonları serisini d - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

BCDVideo, yeni erişim kontrol sunucuları ve iş istasyonları serisini duyurdu

BCDVideo erişim kontrol sunucularını Pro-Lite, Professional ve Enterprise ve olmak üzere üç alternatifle sunuyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
BCDVideo, yeni erişim kontrol sunucuları ve iş istasyonları serisini duyurdu
BCDVideo, yeni erişim kontrol sunucuları ve iş istasyonları serisinin piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Şirketin erişim kontrol portföyü, her boyutta proje spesifikasyonuna uyacak şekilde kullanıcılarına sunuluyor.

BCDVideo erişim kontrol sunucularını Pro-Lite, Professional ve Enterprise ve olmak üzere üç alternatifle sunuyor. Erişim kontrol sunucusu moıdellerinin tümü, yüksek verimli okuma / yazma performansı sağlamak için Dell EMC tarafından destekleniyor. Sunucular ayrıca, en yeni Intel Core, Xeon E3 veya Ölçeklenebilir İşlemciler'i kullanabiliyor. Erişim kontrol sunucuları sadece en son teknolojiye sahip olmakla kalmıyor, aynı Enterpirese Sunucuları 10k veya 15k çift bağlantı noktalı SAS, Profesyonel ve Pro-Lite sürümleri ise 7/24 SATA diskleriyle geliyor. Pro-Lite, Professional ve Enterprise Access Kontrol Sunucularının her birinde, çift işletim sistemi ve SSD seçenekleri de bulunuyor.

BCDVideo Erişim Denetimi İş İstasyonları, Small Form Factor ve ayrıca Dell EMC tarafından desteklenen 2-Bay Tower olarak piyasaya sürülüyor. Her iki İş İstasyonunda bir Nvidia Quadro P620 Ekran Kartı, Intel Core İşlemci ve 16 GB RAM bulunuyor. Small Form Factor Workstation, küçük bir kasada yer tasarrufu sağlarken, 2-Bay Tower Workstation, büyük projeler için değerli olan erişim kontrol yönetim sistemlerinin taleplerini karşılamayı hedefliyor.


 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın