Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Vivotek, Amiral Gemisi 4K Kameralarını Piyasaya Sürdü - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Vivotek, Amiral Gemisi 4K Kameralarını Piyasaya Sürdü

Yeni seri ultra HD kameraların yanı sıra 4K NVR modellerini de içeriyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Vivotek, Amiral Gemisi 4K Kameralarını Piyasaya Sürdü
Vivotek, yeni üst düzey 4K güvenlik kamerası ( FD9391-EHTV, IB9391-EHT, IP9191-HP ve IP9191-HT) serisini piyasaya sundu. 4 kameradan oluşan yeni ultra-HD kamera serisi, 1920 x 1080 çözünürlükte saniyede 30 kare, 3840 x 2160 çözünürlükte ise saniyede 120 kare performansıyla geliyor. Standart 1080p çözünürlüğe sahip diğer cihazlarla karşılaştırıldığında, yeni güvenlik kameraları dört kat daha fazla çözünürlük sunuyor.

Vivotek’in amiral gemisi güvenlik kameraları, kullanıcılara daha yüksek düzeyde ağ koruması sağlamak için Trend Micro'nun anti-saldırı yazılımını içeriyor. H.265 sıkıştırmaya ek olarak Smart Stream III'ün de kullanıldığı 4K kameralar hem bant genişliğinde hem de depolama tüketiminde % 90'a varan tasarruf sağlıyor. Böylece görüntüler 2 megapiksel bir kameradan kaydedilen verilerin boyutuna kadar düşürülebiliyor.

Vivotek, yeni 4K kamera serisine ek olarak dört network kayıt cihazını da - ND9424P, NR9782, ND9441P ve ND9541P- piyasaya sürdü. Dört NVR'nin tamamı, kullanıcılar için toplam bir çözüm sunmak üzere olağanüstü 4K görüntülerini destekliyor.

FD9391-EHTV ve IB9391-EHT kameralarda Vivotek’in en yeni teknolojisi olan Akıllı Hareket Algılama özelliği bulunuyor. Akıllı Hareket Algılama, aydınlatma veya diğer faktörlerin değişmesinden etkilenmeden insan faaliyetlerini kesin doğrulukla tanımlanmasını sağlıyor. Ayrıca, sezgisel konfigürasyon paneli ve net görsel doğrulama sayesinde, teknoloji yapılandırma ve ince ayarlarda harcanan süreyi azaltıyor. Akıllı Hareket Algılama, yanlış alarmların önemli ölçüde azaltılmasına yardımcı oluyor.

 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın