Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Bu Sistem Saniyede 3 Milyar Parmak İzini Tarayabiliyor! - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Bu Sistem Saniyede 3 Milyar Parmak İzini Tarayabiliyor!

Multi biyometri çözümü ABIS, parmak izi, yüz ve iris tanımayı birleştiriyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Bu Sistem Saniyede 3 Milyar Parmak İzini Tarayabiliyor!
Hamburg merkezli, biyometrik tanımlama sistemi geliştiricisi Dermalog, birden fazla biyometrik özelliği eş zamanlı olarak karşılaştıran multi biyometri teknolojisine sahip, Otomatik Biyometrik Tanımlama Sistemi'ni (ABIS) tanıttı.



Günlük hayatımızın birçok alanında kullanılan, parmak izi ya da yüz tanıma gibi yöntemlerle kontrol edilen biyometrik tanımlama yöntemlerine bir yenisi eklendi. Almanya merkezli Dermalog tarafından geliştirilen Otomatik Biyometrik Tanımlama Sistemi (ABIS), farklı özellikleri kontrol ederek, çok fonksiyonlu bir tanımlamayı mümkün kılıyor.

Dermalog ABIS parmak izlerini ve yüz eşleştirmelerini, yüksek doğruluk sağlamak için birleştiriyor. Sistem ayrıca daha da fazla doğruluk için, irisleri de kontrol edebiliyor. Teknoloji, multi modlu yeteneklerinin yanı sıra saniyede 3,6 milyar parmak izi, 1 milyardan fazla yüz ve 25 milyon göz karşılaştırması yapabiliyor.



Dermalog'un yüksek hızlı ABIS çözümü, büyük veritabanlarını eşleştirirken gerçek zamanlı biyometrik tanıma sağlayan ilk sistem olarak tanıtılıyor. Halihazırda dünya çapında kullanılan sistem, bankacılık ve sınır kontrolleri işlemlerinde kimlik kartları, pasaportlar ve sürücü belgeleri gibi resmi belgelerin incelenmesinde kullanılıyor.

Dermalog CEO'su Gunther Mull “DERMALOG ABIS ile kendimizi bir kez daha bir inovasyon lideri olarak konumlandırıyor ve sektördeki yeni güvenli kimlik standardını oluşturuyoruz.’’ diyor.






Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın