Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Hikvision, 2018 Yarı Yıl Mali Sonuçlarını Açıkladı - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Hikvision, 2018 Yarı Yıl Mali Sonuçlarını Açıkladı

Hikvision, 2018'in ilk yarısı için % 26,9 oranında artış bildirdi.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Hikvision, 2018 Yarı Yıl Mali Sonuçlarını Açıkladı
Yenilikçi video gözetim ürünleri ve çözümleri sunan Hikvision, 2018'in ilk yarısı için toplamda 20,88 milyar RMB'lik bir ciro bildirdi. Bir önceki yıla göre gelir artışı % 26,92 oranında gerçekleşirken, hissedarlara ait net kâr ise % 26.00 oranında artışla 4,15 milyar RMB oldu.

Ortakları ve son müşterileri için yenilik ve değer yaratmaya odaklanan Hikvision, video teknolojisi ve Yapay Zeka (AI) ile önde gelen teknoloji, ürün ve çözümleri geliştirmeye devam ettiğini açıkladı. AI teknolojilerinin, uygulamalarının ve hizmetlerinin geliştirilmesini hızlandırmak için bir AI sanayi ekosisteminin kurulmasını içeren ve 2018 Mart ayında Hangzhou'da düzenlenen AI Cloud World Summit'te tanıtılan Hikvision AI Cloud vizyonu, şirketin bu yöndeki önemli atılımlarından biri olarak değerlendirildi.

Hikvision, kanal yönetimini, proje satışlarını ve teknoloji ortağı işbirliğini güçlendirirken, şirketin yönetim ve operasyonel verimliliğini artırmaya odaklandğını vurguladı. Hikvision tarafından yapılan açıklamaya göre, devam eden ticari başarı ve büyümeyi sürdürebilmek için, yurtiçi ve yurtdışındaki operasyonlarını yerel satış, pazarlama ve servis ağlarına büyük yatırımlarla genişleteceğinin de altı çizildi.

2018'in ilk yarısında şirket yurtdışı pazarlarda 10'dan fazla yeni bölge ofisi kuran şirket, bu hamlesiyle yerel pazarlardaki satış, teslimat ve müşteri destek hizmetlerinin geliştirilmesine yardımcı olmayı hedefliyor.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın