Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
ASSA ABLOY VingCard RFID Kilitlerini Geliştiriyor - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

ASSA ABLOY VingCard RFID Kilitlerini Geliştiriyor

Asdsa Abloy, VingCard RFID elektronik kilitlerinin, Mifare Plus EV1 akıllı kart IC desteğiyle geliştirildiğini duyurdu.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
ASSA ABLOY VingCard RFID Kilitlerini Geliştiriyor
Otelcilik sektörü için gelişmiş güvenlik çözümleriyle bilinen Assa Abloy Hospitality, VingCard RFID elektronik kilitlerinin, NXP Semiconductors tarafından üretilen Mifare Plus EV1 akıllı kart IC desteğiyle geliştirildiğini duyurdu.

Assa Abloy Hospitality'nin elektronik kilitleri artık daha etkili kilit yönetimi ve izleme için kullanıcı dostu iletişim araçları sunacak. Eski teknolojinin yerini alan kilitlerde, Mifare Plus EV1’in bankacılık sınıfı güvenlik ve gelişmiş kullanılabilirlik özelliklerini bir arada yer alacak. Uygulama ayrıca eski Mifare Classic ürününde çalışan birden fazla sisteme sahip oteller için sorunsuz bir geçiş sağlayacak. Mifare Plus EV1'in ikili çalışma modu, otellerin ihtiyaçlarına bağlı olarak altyapılarını adım adım güncellemelerini kolaylaştıracak.

NXP Semiconductors Akıllı Şehir Müdürü Christian Lackner, “Assa Abloy Hospitality, çözümlerini daha da geliştirmek için en yeni temassız IC'leri kullanıyor. Bu uygulama ile iki şirket artık anahtar güvenliğini ve teknolojisini en üst düzeye çıkararak otel endüstrisini yenilemeye çalışıyor." diyor.

Assa Abloy Hospitality'nin Genel Müdürü Eric Thomsen "MIFARE Plus EV1, standart konuk kartları için mükemmel bir geliştirme. Bu teknolojik gelişme, bugünün ihtiyaçlarını sürekli olarak karşılayabilmemize ve yarının ihtiyaçlarını karşılayacak, verimli bir çözüm üretmemize olanak sağlayacaktır.” diyor.

 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın