Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Surveon Avatar Failover İle Kesintisiz Kayıt - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Surveon Avatar Failover İle Kesintisiz Kayıt

Surveon Avatar Failover kendisini korumalı bir NVR'nin avatarı haline getirebiliyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Surveon Avatar Failover İle Kesintisiz Kayıt
Kurumsal NVR çözümleri sağlayıcısı Surveon; bankalar, kumarhaneler, havalimanları ve ticari binalar gibi uzun süreli ve sürekli kayıt gerektiren kritik projelere yönelik Surveon Avatar Failover'ı tanıttı.

Geleneksel N + M failover sistemlerinde, failover NVR devre dışı kalırsa, kayıt işini başka bir NVR devralamaz. Surveon Avatar Failover, bu noktada rakiplerinden ayrılıyor ve NVR'ler arasında karşılıklı yük devretmeyi destekliyor. Sistemdeki tüm NVR'ler kayıt yapabiliyor ve birbiri için failover NVR olarak çalışabiliyor. Herhangi bir sorun olduğunda Surveon Avatar Failover yalnızca korumalı NVR'nin kayıt çalışmalarını üstlenmekle kalmayıp, orijinal ayarlarını da klonlayarak, kendisini korumalı bir NVR'nin avatarı haline getirebiliyor.

Yedek NVR gerekmeden bütçeden tasarruf

Normal fail over mekanizmasında, failover NVR sadece yük devretme amacıyla kullanılabiliyor, ancak Surveon Avatar Failover ile yedek NVR satın almak için paradan tasarruf edilebiliyor. Tüm NVR'lar, fail over amacı için bir NVR'yi yedeklemeden normal olarak kayıt yapabiliyor. Ayrıca, Surveon Avatar Failover, kamera lisansının fail over araçlarıyla paylaşılmasına izin vererek, sınırlı bütçeli projeler için bütçe tasarrufu sağlayan bir çözüm haline geliyor.

Benzersiz yük devretme mekanizmasına sahip gelişmiş video koruması

N + M fail over ile, etkinleştirilmiş yedek NVR'si devre dışı kaldıktan sonra, korumalı NVR'nin kayıt işini başka bir NVR üstlenemiyor. Surveon'un Avatar Failover'ı, fail over NVR devre dışı kalsa olsa bile, sistemdeki çalışabilir bir NVR, failover NVR için sürekli kaydı devralabiliyor.

Surveon Avatar Failover, farklı sistem yapılarını ve iki NVR arasındaki karşılıklı fail over’ı destekliyor. NVR'lerden biri başarısız olduğunda, diğer NVR kayıt işlemini devralıyor ve başarısız NVR videolarını dahili belleğine kaydediyor.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın