Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Hikvision AcuSense SMB çözümleri KOBİ'lere Yeni Fırsatlar Sunuyor - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Hikvision AcuSense SMB çözümleri KOBİ'lere Yeni Fırsatlar Sunuyor

Hikvision AcuSense'in SMB müşterileri için avantajları nelerdir?

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Hikvision AcuSense SMB çözümleri KOBİ'lere Yeni Fırsatlar Sunuyor
Küçük ve orta ölçekli işletmeler (KOBİ'ler), aynı gözetim ve güvenlik gereksinimlerinin çoğuna sahiptir. Bu işletmelerin aynı zamanda gerçek zamanlı olarak çevre ihlallerini tespit etmeleri, tepki vermeleri ve güvenlik ekipleri için zamandan tasarruf etmek için kamera aramalarını otomatik hale getirmeleri gerekir.

Sorun şu ki, bayiler, küçük ve orta ölçekli müşterilere, işlerine uygun bir fiyat noktasında gelişmiş ve etkili gözetim çözümleri sunabilirler mi? Ayrıca bayiler bu süreçte gelirlerini nasıl arttırabilir?

Bayiler ve müşterileri için kazan-kazan gözetim çözümleri

Hikvision, KOBİ'lerin ihtiyaç duyduğu uygun maliyetli, kaliteli gözetim çözümlerini sunmak için ürün serilerini sürekli olarak yeniliyor. Geliştirmeler sayesinde, işletmeler yeni site güvenliği düzeylerine sahip olurken, güvenlik firmaları ise gelirlerini artırmaya odaklanabiliyor.

Hikvision satıcıların bu hedeflere ulaşmasına yardımcı olabilecek anahtar bir teknoloji olan AcuSense ile ileri düzey video içerik analizi ve derin öğrenme yeteneklerini KOBİ'lere ilk kez sunuyor. AcuSense teknolojisi, KOBİ'lere konumlarını ve varlıklarını korumak için uygun maliyetli bir çözüm sağlarken, satıcıların pazarda benzersiz ve rekabetçi bir teklif oluşturmalarına yardımcı oluyor.

Hikvision AcuSense'in SMB müşterileri için avantajları nelerdir?

Geceleri bile üstün video görüntüleri sunan ColorVu kameralar gibi Hikvision kameraları ile eşleştirilen AcuSense derin öğrenme algoritması, etkili insan ve araç algılama özelliği ile SMB müşterilerinin güvenliği en üst düzeye çıkarmasına yardımcı oluyor. Güvenlik tehditlerine gerçek zamanlı olarak tepki verilmesi, yanlış alarmları ve ilgili personel maliyetlerini önemli ölçüde azaltıyor.

Hikvision AcuSense, yağmur veya yapraklar gibi doğal hareketleri göz ardı ederek, araç veya insanlar bir kamera veya arka uç NVR / DVR tarafından algılandığında uyarıları tetikleyerek çalışıyor. Belirli modellerde bulunan otomatik ses ve ışık alarmı işlevleriyle, AcuSense özelliği etkinleştirilmiş kameralar, bir güvenlik ihlali meydana gelmeden önce davetsiz misafirleri de algılayabiliyor.

Hikvision AcuSense ile SMB müşterileri, “hızlı hedef arama” özelliği sayesinde, aranan çekimleri hızlı bir şekilde bulabiliyor. Böylece, görüntüleri manuel olarak aramak için gereken zaman süresi büyük ölçüde kısalıyor.

Hikvision AcuSense SMB çözümleri

SMB pazarında çok farklı gereksinimler söz konusudur ve AcuSense teknolojisi, çok çeşitli kullanıcı senaryolarında önemli faydalar sağlıyor:

Konut siteleri - Hikvision AcuSense kameraları, izinsiz girişleri tespit etmek ve konut sakinlerinin ve eşyalarının korunmasını desteklemek için çevre çitlere yerleştirilebiliyor. AcuSense araç tespiti, acil durum çıkışları ve yayalar gibi park dışı alanların yasadışı otopark ile engellenmemesini sağlamak için de kullanılabiliyor.

Küçük ofis binaları ve fabrikalar - Hikvision AcuSense, güvenlik personelinin çevre kirliliğini tespit etmesine ve önlemesine ve kayıp riskini en aza indirmek için gerçek zamanlı olarak tepki vermesine yardımcı olabiliyor. AcuSense kameraları ve NVR'ler / DVR'ler, değerli varlıkların bulunduğu veya depolandığı depoları ve ofis alanlarını izlemek ve korumak için de kullanılabiliyor.

Perakende mağazaları - Hikvision AcuSense, insan algılamayla, küçük mağazaların, örneğin kasiyer alanı, sadece personel alanı veya bir depo odası gibi önemli alanları izlemesine yardımcı olabiliyor. Mağaza sahipleri, çekimleri cep telefonlarından da görebilir ve tesis dışındayken hırsızlık olup olmadığını öğrenebiliyor.

Oteller - Hikvision AcuSense, insanlar veya araçlar otel alanına girdiğinde gerekli önlemlerin alınmasını sağlayabiliyor. AcuSense kameraları ve NVR'lar, otel ortamının güvenliğini sağlamaya yardımcı olurken, konukları ve mülkleri koruyabiliyor.

Hikvision AcuSense teknolojisi ile SMB müşterileri, yeni alarm ve çevre güvenliği seviyelerine ulaşırken, yanlış alarmlardan kaynaklanan manuel müdahaleleri azaltıyor, böylece zaman ve maliyet tasarrufu sağlıyor. Aynı zamanda, AcuSense, satıcılar için büyük bir fırsat sunarak, daha önce SMB müşterileri için erişilemeyen gelişmiş gözetim çözümleri sunmalarına yardımcı oluyor.

 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın