Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Pelco Yeni VMS Sürümü Kullanıcı Deneyimini Geliştiriyor - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Pelco Yeni VMS Sürümü Kullanıcı Deneyimini Geliştiriyor

Yeni VideoXpert sürümü, gelişmiş panomersive görüntüleme özelliğiyle geliyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Pelco Yeni VMS  Sürümü Kullanıcı Deneyimini Geliştiriyor
Video gözetim çözümlerinde küresel bir sağlayıcı olan Pelco, olayların görünürlüğünü artırarak ve daha hızlı yanıt vermeyi sağlayarak video gözetim operatörleri için kullanıcı deneyimini geliştiren iki yeniliğin duyursunu yaptı.

Gelişmiş panomersive görüntüleme özelliğiyle yeni VideoXpert sürümü

Pelco’nun VideoXpert Video Yönetim Sistemi (Sürüm 2.5 (VX v2.5), Pelco’nun Pelco Camera-Link teknolojisine sahip Optera ve Pelco “Enhanced” serisi Pan Tilt Zoom (PTZ) kamerasını kullanırken, “Panomersive” etkileyici içerik görüntüleme gibi çok sayıda yeni özellikle geliyor. Bu yeni özellik, sistem kullanıcılarının yakındaki bir Pelco PTZ kamerasını kullanarak Optera'nın panoramik görüntüsünden hedeflenen bir nesneye veya nesneye aynı görünümde otomatik ve kesintisiz olarak geçiş yapmasına izin veriyor.

Pelco Pazarlama Müdürü Robert Beliles “Geçişli kameraları PTZ'lerle birleştirmek, geçmişte rakiplerimiz tarafından denendi, ancak Optera ve PTZ kameraları kolayca bağlayabilme kabiliyetimiz güvenlik yöneticilerine esneklik sağlıyor. Operatör sadece Optera'daki panoramik görüntüyü tıklar ve PTZ anında aynı noktaya gider. PTZ detayı ve mesafeli izleme ile birleştirilen bu kapsamlı içerik izleme kombinasyonu, operatörlerin ilgilenen nesneyi ya da kişiyi bulmak için daha az zaman harcamasına ve hareketlerini daha fazla kaydetmesine izin verir. ” diyor.

VideoXpert v2.5, bir video yönetim sistemindeki özellikler önemli geliştirmelerden biri olarak dikkat çekiyor. VX v2.5, herhangi bir boyuttaki monitör duvarının oluşturulmasını ve belirli bir monitöre olayları hızlı ve kolay bir şekilde gönderme yeteneğini sağlamak için yeni bir Kural Motoru Kullanıcı Arayüzü ve esnek bir monitör duvarı donanımı sunuyor.

Beliles açıklamasına şöyle devam ediyor: “VX v2.5 sürümündeki bazı özellikler, Pelco'nun ilgili ve bağlamsal videoları gerektiğinde yönlendirme çabalarını önemli ölçüde ilerleterek, etkili otomasyonun yanı sıra etkili yanıtları mümkün kılıyor. VX v2.5 Ops Center İstemcisindeki yeni analitik şablonlar, operatörlerin ilgili video görüntülerini aynı analitik yer paylaşımlarıyla kolayca görüntüleyebilmelerini daha verimli bir şekilde verebilmelerini sağlıyor. ”

Pelco ayrıca yeni bir kameranın da piyasaya sürüleceğini açıkladı. Şirket, bankalar, hastaneler oteller, alışveriş merkezleri, okullar ve restoranlar gibi kalabalık alanlarda, ilgi çeken alanları kör noktaları olmadan kapsayabilecek Evolution 180'i duyurdu.

Tipik olarak, tavana monte edilen balık gözü kamera modelleri, kameranın görüş alanının çevresinde bulunan yüzler ve nesneler üzerinde daha az ayrıntı sunar veya kameranın doğrudan altına yerleştirildiklerinde nesnelerin sadece üst kısımlarını yakalar. İç mekan ve dış mekan modellerinde mevcut olan, gerçek gün ve gece yeteneği ile duvara monte edilmiş Pelco Evolution 180, özellikle insanların ve araçların ayrıntılı göz hizası görünümü dahil olmak üzere yüksek tanımlı panoramik bir görünüm sağlamak için tasarlandı.

Pelco Ürün Müdürü Kevin Saldanha “Tavanların ve zeminlerin düşük ilgi gören görüntülerinde, pikselleri boşaltan geleneksel balıkgözü panoramik kameraların aksine, Evolution 180, ilgi alanlarına odaklanırken, % 12 daha fazla piksel sağlar ve depolama ve bant genişliği gereksinimlerini en aza indirir. Bu nedenle, Evolution 180, fiyat duyarlı müşterilere yardımcı olan uygun fiyatlı bir çözümdür ”diyor.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın