Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Cep Telefonunu Kameraya Dönüştürmek: Surveillance Station 8.2 Beta - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Cep Telefonunu Kameraya Dönüştürmek: Surveillance Station 8.2 Beta

Synology, Surveillance Station 8.2'nin sürümünü yayınladı.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Cep Telefonunu Kameraya Dönüştürmek: Surveillance Station 8.2 Beta
Synology, Surveillance Station 8.2 sürümü, akıllı bir telefonu anında bir IP kameraya dönüştüren yepyeni bir güvenlik kamerası uygulaması olan LiveCam'ı içeriyor. DS camın yenilenmesi, donanım destek listesine IP hoparlörlerin eklenmesiyle birlikte daha yüksek performans ve daha fazla uyumluluk sunuyor. Yeni nesil Uygulama Merkezi, uygulama yönetimi için daha fazla esneklik kazandırıyor.



"Synology Inc.'in Ürün Müdürü Ivan Chang," Surveillance Station'ın en son güncellemesi, LiveCam'in tanıtımı ve daha sağlam bir uygulama yönetimiyle birlikte, evdeki ve şirket ortamındaki mobil gözetim potansiyelini araştırıyoruz. Telefon, LiveCam üzerinden bir güvenlik kamerasına dönüştürüldüğünde, DS kamerası tarafından kolayca erişilebilen video kayıtlarıyla Surveillance Station ağına dahil ediliyor. Kullanıcılar, Uygulama Merkezi'nde mevcut olan uygulamalar ile gözetim kabiliyetlerini ihtiyaçlarına en uygun uygulamalar arasından seçim yaparak geliştirebiliyor.’’ diyor.



Surveillance Station 8.2 Beta aşağıdaki yeni özellikleri içeriyor:
  • LiveCam ile cep telefonunu kameraya dönüştürme: LiveCam cep telefonunuza yüklendikten sonra, Surveillance Station'a girip, telefonu bir IP kamera olarak ekleyebilirsiniz.
  • İhtiyacınız olanı tam olarak bilen Uygulama Merkezi: Uygulama Merkezi olarak adlandırılan yeni eklenti 26'ya kadar uygulama ve yardımcı program sağlıyor. Aradığınız uygulamayı hızlıca bulmak ve Surveillance Station'ınızı özelleştirmek için kategori filtresini veya anahtar kelime aramasını kullanabilirsiniz.
  • Olağanüstü performans ve uyumlulukla yenilenen DS cam: Yeni nesil DS kamerası, yalnızca daha akıcı bir görüntüleme deneyimi sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda video çekimlerinde sezgisel bir şekilde arama yapmak için çok zamanlı yetenekler de sunuyor. Ek olarak, çevrimdışı lisans kimlik doğrulaması uygulandığında, sistem daha hızlı bir şekilde kolayca dağıtılabiliyor.
  • IP hoparlörler desteği: Surveillance Station 8.2 ses iletebilir veya entegre IP hoparlörlerde programlanmış yayınları düzenleyebilir. Çok hoparlörlü dağıtımda, tek veya grup yayını da mevcut.
  • Time Lapse: Time Lapse ile büyük boyutlu projeler dakikalar hatta saniyeler kadar kısaltılır. Bu uygulama, başlangıçtan tamamlamaya kadar büyük ölçekli bir projeyi göstermek için özellikle yararlıdır.
  • Çift yetkilendirme ile verileri koruma: Daha güvenli ve daha esnek bir ayrıcalıklı yönetim önlemi olan Çift Yetkilendirme, yalnızca başka bir tarafın yetkilendirmesiyle gerçekleştirilebilen, kameraların yönetilmesi veya video kayıtlarına erişim gibi hassas işlevleri kısıtlar. Ekstra koruma ile, hassas bilgilerin sızdırılmasını önler.
  • Kolay canlı yayın yapma: YouTube'a canlı akış yaparken sadece kamerayı seçin ve YouTube'da sağlanan yol bilgilerini girin. Canlı yayın yayınınız işlem için hazır.



Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın